sarariekkinen

Home

Publicerad 2011-10-30 19:51:05 i Min vardag

Hej!
Precis hemkommen från cupen i Hallsberg. Gaaaash, helt jäkla slut i kroppen så idag blir det sängdags riktigt tidigt!
Kom tyvärr bara fyra iår, men med ett par skador och färre spelare än tänkt så för man göra det bästa av situationen och vi gjorde riktigt bra ifrån oss iallafall!

Har väl egentligen inget speciellt att säga.. Imorgon är det måndag och jag ska övningsköra för första gången i mitt liv. Sen kanske det blir en sväng till Harrys där vi har en liten träff med klassen. Vet dock inte om jag ska dit eller inte, fårse! Ska iallafall sova över med peemis på kvällen :)

Aja, ska strax göra mig redo för sängen! Natti!

Ensam

Publicerad 2011-10-29 18:29:35 i Min vardag

Hej!
Legat i sängen och läst Harry Potter ett par timmar nu.. Haha, skulle egentligen bara vilja sova men antar att jag inte kan sova riktigt än.

Igårkväll tittade jag och älskling på idol och myste till det med lite cola och popcorn, därefter tittade vi på pb. Inne på tredje säsongen nu, hihi.

Imorse gick vi upp tidigt eftersom vi skulle till simhallen med Alexander och William! Riktigt roligt var det att träffa småttingarna igen. Dock så har jag varit helt slut sen jag kom hem, haha.

Imorgon är det dags för cup i Hallsberg! Jag har aldrig varit med på den cupen tidigare, men vi får väl se.. Tror vi har vunnit cupen de två senaste åren.

Jaja, ska kanske gå upp ur sängen nu och se ifall vi har något gott (pizzarester) och sen ska jag väl invänta att någon kommer hem så jag slipper vara ensam i mörkret!

Här är de andra två örhängena jag köpte i torsdags, hörs senare. Puss!

Sista dagen

Publicerad 2011-10-28 11:06:52 i Min vardag

Hejhej!
Idag är det sista dagen på praktiken.. Känns riktigt skönt att få lov en vecka nu, men samtidigt känns det trist att lämna alla. Supertrivs verkligen här!

I eftermiddag ska jag klippa mamma, men innan dess ska jag luncha med några vänner på Njuta! Tror jag slår till med en pizza idag faktiskt.

Här är en bild på ett örhänge jag köpte igår! De andra örhängena lägger jag upp senare, Puss!

Torsdag

Publicerad 2011-10-27 21:07:32 i Min vardag

Hejhej!
sitter och tittar lite på robinsson.. tänkte hoppa in i bastun men skippar nog det och duschar imorgon bitti istället.
tänkte locka håret lite och sådär imorgon med, så då känns det fräscht att vara nytvättad.

efter praktiken idag gick jag och mötte upp Linnéa utanför Gallerian, det va nämligen extra öppet till kl 22 ikväll, så vi kikade runt lite och jag köpte mig 3 par örhängen på rean! Inte illa va. Kan lägga upp bild imorgon.

här är iallafall inpackningen som vi fick från skolan för att testa och jag kan faktiskt säga att den är gryyyyymt bra! Love it!
Har även "absolute repair" och den rekommenderar jag också ifall man inte har riktigt såååå slitet hår.

nu ska jag ut med vovven en sväng. Hörs imorgon! Puss!



Rast

Publicerad 2011-10-27 14:45:19 i Min vardag

Gud va trött i kroppen man kan bli av att stå hela dagen då! Tyckte jag förtjänade en rast så jag gick precis ner och tog mig en kaka och lite saft.

Förmiddagen gick väldigt fort idag, dock verkar eftermiddagen snigla på riktigt långsamt.. Jag som vill hem och bara slänga mig i soffan och vräka i mig en massa frukt! Fast egentligen skulle jag väl vilja ha chips, popcorn eller godis, men nae.. Inte på vardagar haha. Tur att det är fredag imorgon asså!

Nae men ska väl upp nu.. Hörs senare! Puss

Haha, rolig bild. Föreställer iaf mig, ensam, utan godis! Tummen ner va. Haha

På bussen

Publicerad 2011-10-27 09:04:27 i Min vardag

Hej!
Sitter på bussen påväg till praktiken nu.. Fick ta en halvtimmes sovmorgon idag, hihi.

Idag blir det nog en väldigt långtråkig dag iomed att jag inte har något inbokat, Peem skulle ju ha kommit men stackarn har blivit sjuk så vi får se senare ifall det har blivit bättre.

Aja, alldeles strax framme nu! Hör av mig vid lunch. Puss!

Onsdag

Publicerad 2011-10-26 19:46:04 i Min vardag

Hejhej!
sitter och tittar på "the big bang theory" och tar det lugnt.. var nyss ute i regnet och gick en promenad med Eddie.
idag kom min syster på eftermiddagen och jag klippte henne litegrann, det blev superfint som vanligt. Hann tyvärr inte klippa mer, så den andra eleven på salongen fick bara sin färgning.. men det är ju bättre än inget.

imorgon har jag inget bokat på förmiddagen, men vid tre kommer Peem och ska klippa sig. Hans hår växer så snabbt så nu ska jag klippa det riktigt riktigt kort. Sen kanske jag ska till Bipart med laget och räkna skruv.. men vet inte ifall jag hinner dit.

Men nu ska jag göra en skoluppgift.. eller ja, börja på den iallafall.
Hörs då! Puss



Jag och Emelies lillebror i Bulgarien i somras
TAKE ME BACK

Lunch

Publicerad 2011-10-26 12:08:38 i Min vardag

Hej!
Har precis tryckt i mig en kycklingbaguette! Gott så in i den!
Snart kommer syrran hit, så då ska jag toppa hennes hår..
Nu på morgonen så har jag gjort bottenfärg på den andra eleven, det blev jättebra. Fårse ifall vi hinner klippa henne också.

Men nu ska jag plocka fram lite saker, puss!

I soffan

Publicerad 2011-10-24 21:43:06 i Min vardag

Hej!
Sitter just nu nyduschad och fräsch i soffan och ser att mina naglar är i ett stort behov av manikyr! Dom ser hemska ut, men det får jag fixa imorgon.. Klockan är redan alldeles för mycket.

Idag hade vi en nia på salongen som hade praktik. Jag fick testa på att göra en uppsättning på henne och så skruvade vi ihop ett förvaringsskåp. På onsdag ska jag göra bottenfärg och toppa hennes hår, kulkulkul!

Efter praktiken åkte jag hem till min bebis en sväng, va dock tvungen att åka nästan direkt men en liten stund hann vi ses åtminstonde. Får träffas lite längre imorgon eftersom jag slutar tidigare då! Skönt!

Men jani, ska nog fläta håret och sen däcka. Hörs imorgon! Natti!

Söndag

Publicerad 2011-10-23 15:30:23 i Min vardag

Hejhej!
man kan knappt tro att det faktiskt är påväg mot vinter när man tittar ut och solen skiner för fullt.. men jag antar att ifall jag skulle gå ut och känna på temperaturen så skulle nog den ändra min uppfattning, haha.

aja! igår åkte jag hem till Kristin vid sju och hade en liten myskväll hos henne. Vi tittade på "i rymden finns inga känslor" och på "allt för min syster". Tyckte nog allt att båda filmerna var bra.
kom inte hem förens vid 2 på natten, eftersom jag stannade en sväng på hemvägen och pratade lite med Peem.

idag tog jag iallafall sovmorgon till kl 13 och guuuuud vad jag behövde det! känns inte som att jag fått sova ordentligt på jag vet inte hur länge.
nu har jag iallafall börjat med min apu-uppgift jag fått, så äntligen har jag kommit igång med en av alla uppgifter jag ska gjort klart till v. 45.. puh

men nu ska jag packa väskan och bege mig till sporthallen för årets första inomhusträning..
hör av mig senare! puss

btw.. hade tänkt ladda upp en bild men det ville inte fungera.. får försöka senare idag!

Helg!

Publicerad 2011-10-21 18:14:53 i Min vardag

Puh! Stressig så in i den är jag, trots att jag egentligen bara kan koppla av och ta det lugnt nu.
Gjorde folieslingor på Kristin, första gången jag gör det på riktigt så det va kul! Dock så är det väldigt svårt, men jag fick många bra tips av min handledare! Jag blev nöjd med resultatet och jag tror att Kristin omså blev det!

Nu sitter jag på bussen till Älskling.. Äta lite gott och sådär, sen åker vi hem till mig. Dock blir det inte sent idag för imorgon är det dags för praktik igen iomed att jag va ledig i tisdags.

Aja! Nästan framme nu så vi hörs senare! Puss!

Lunch

Publicerad 2011-10-21 12:35:10 i Min vardag

Hejhej!
Sitter här i min ensamhet i fikarummet och äter lunch. Vet inte om jag kanske ska ut en sväng och kika lite på stan eller inte.. Det är faktiskt soligt idag så jag borde ju pallra mig ut.

Idag fyller peems lillasyster 9 år, så efter praktiken ska jag dit en sväng och säga grattis. Sen åker älskling och jag hem till mig och myser.

Men! Nu ska jag nog rulla en permanent ellllller så ska jag förbereda lite innan Kristin kommer.. Dock så är det ju tre timmar kvar tills dess, haha.
Förmiddagen har gått fort iallafall, så nu hoppas jag eftermiddagen också gör det!

Hörs senare! Puss

I sängen

Publicerad 2011-10-20 22:33:05 i Min vardag

Hej!
Idag har jag inte alls haft tid att uppdatera någonting.. I förmiddags så slingade en elev på min praktiksalong min utväxt - supernöjd! Sen la vi i en toning i hennes hår för att få det mer åt det vita hållet.. Därefter sprang jag ut på lunch med Linnéa och Julia! Blev kinabuffe på Zhenwei! Helt underbart gott! Sen blev det mest att stå och kika.. Det va en tjej som ville ha en galauppsättning, så det va lite kul att kika på.
Slutade lite tidigare för att gå på handledarkurs kl 18-21.20 med.. Kul, haha.

Imorgon blir det nog en lugn förmiddag, sen har jag bokat Kristin som färgmodell! Så vi ska slinga hennes hår lite ljusare.. Ska bli kul!

Men nu mååååååste jag sova.. Natti!

BEDTIME

Publicerad 2011-10-19 22:09:36 i Min vardag

Hejhej!
kommit hem från Peemis nu, duschat och fräschat till mig.
tänkte borsta tänderna och hoppa i säng så jag orkar med morgondagen.

ska försöka komma ihåg att blogga någon gång under dagen imorgon, blir förmodligen på lunchen med Linnéa somewhere in Motala.

Nattinatti!



världens finaste och underbaraste kille <3

Hos älskling

Publicerad 2011-10-19 18:55:11 i Min vardag

Hejhej alla!
vilket fiiiint och soligt väder vi fick idag i Motala? Eller vad säger ni? .. not
dom har lovat fint väder resten av veckan, inklusive idag, men än har jag inte sett någon sol.

men den kanske tittar fram imorgon eller någon annan dag.

idag har jag haft fullt upp på praktiken! jag fönade volym på en docka och så fick jag testa på att göra herrvågor på en herrdocka. Har aldrig gjort herrvågor tidigare, så det var faktiskt kul att få testa på! Det är en jätteviktig del på gesällen så man kan aldrig börja öva för tidigt inför den.

anyways.. imorgon är det en lugn dag för mig. har inget inbokat, men det blir väl förmodligen en permanent då.
sen ska jag och mami på handledarkurs så jag får sluta ca 20 min tidigare än vanligt, yeyeyey, haha.

nu ska Älskling och jag titta på ett PB avsnitt innan jag måste dra mig hemåt..
hörs senare! puss

Lunchrast

Publicerad 2011-10-19 12:55:44 i Min vardag

Hejhej!
Har precis ätit lunch men har fortfarande en liten stund av lunchen kvar..

Idag har jag fönat volym på en docka, så nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra.. Kanske en permanent, men det kan jag göra någon annan dag med.

Ska träffa älskling efter praktiken, mysmys.. Dock så är det fortfarande uselt väder så vi får väl se vad vi hittar på.

Aja! Tror jag hörde klockan plinga så ska väl se vem som kom! Hörs!

Brun och fin innan sommaren.. Vad skulle jag inte göra för lite sommar igen?

Onsdag

Publicerad 2011-10-19 08:43:12 i Min vardag

Godmorgon alla fina!
Står just nu ute i kylan och inväntar att salongen ska öppna.. Brrr

Idag har jag en lång dag framför mig! Men det ska bli kul ändå.

Vi hörs senare! Puss!

Regn

Publicerad 2011-10-18 22:20:52 i Min vardag

Hej!
Idag har det nog varit det sämsta vädret man kan ha på en ledig dag! Det har regnat konstant HELA dagen. Vilken otrolig otur med vädret man kan ha! Jag som planerat en hel del struntade i allt och stannade hemma och läste en bok i stort sett hela dagen. Sen åkte jag hem till älskling för lite PB-maraton och så även lite fotboll. Men det va väl mysigt det med!

Imorgon är det 9-18 som gäller! Tufft men hoppas på att det kommer in lite roliga kunder. Annars kan det nog bli lite långtråkigt..

Men nu ska jag väl sova.. ska försöka mobilblogga någon gång imorgon! Natti!

LEDIG

Publicerad 2011-10-18 10:47:11 i Min vardag

Godmorgon!
Ligger faktiskt fortfarande i sängen.. Det regnar och blåser så jäkla mycket ute så jag har ingen lust att gå upp riktigt än..
Men idag är jag ledig iallafall! Superskönt! Man blir helt slut på praktiken av att bara stå upp hela dagarna.. Men det är väl det jag ska göra i 4 dagar till innan helgen.

Idag ska jag gå en sväng med bebis, kolla en skoluppgift och sen åka hem till världens finaste kille! Blir väl förmodligen filmmys med tanke på vädret.

Men nae ni, legat här en halvtimma så det är väl dags för frukost nu! Puss

PRAKTIK

Publicerad 2011-10-17 18:53:47 i Min vardag

Hejhej!
USEL uppdatering.. jag veeet! men har inte haft varken tid eller lust att sitta vid datorn.
men, nu är jag här iallafall.

första dagen på praktiken var väl inte sådär superrolig.. men personalen är jättetrevlig så det kommer nog rulla på rätt så fint ändå.
ska försöka se ifall jag har några frivilliga här hemma som ställer upp som klippmodeller, vore inte helt fel.

imorgon är jag ledig, men får istället jobba på lördag, rätt skönt ändå faktiskt.

aja, ska försöka mig på att uppdatera iphonen till något nytt som tydligen ska va jättebra!
får se hur det går..
ska försöka bli bättre på att mobilblogga under dagarna, smidigare att lägga upp bilder då med!

anyways, later!

Påväg hem

Publicerad 2011-10-13 12:02:09 i Min vardag

Hej!
Sitter som vanligt på bussen påväg till Motala.. Ska sola en snabbis med Linnéa innan jag drar mig hemåt! Ska bli skönt att få lite färg!

Vid tre kommer min peemis till mig, så innan dess ska jag hinna duscha och äta lite.

Fick med mig en inpackning från skolan idag! Kan lägga upp lite info om den när jag kommit hem. Tror den är superbra iaf.

Aja, later!

SKINNJACKA

Publicerad 2011-10-12 19:07:23 i Min vardag

Hej!
har precis packat upp jackan och ja, vad ska jag säga? jag är faktiskt nöjd.
kunde nog tagit en 34, menmen, den här får duga.

idag hade vi världens längsta och tråkigaste dag i skolan typ.. och eftersom det va draget idag (dragkampstradition mellan Samhäll och Natur på Platengymnasiet) så tog jag ledigt på eftermiddagen!
ville ju såklart stå och titta på dragkampen tillsammans med resten av Motala!

skulle egentligen solat en sväng idag, men jag skippade det och sköt upp det tills imorgon eftersom simningen ändå blev inställd imorgon. blir simträning på lördag förmiddag istället tror jag! gött!

annars då? hela Motala festar medan jag sitter här hemma och tråkar. 
måste erkänna att det finns faktiskt vissa dagar som man verkligen önskar att man valde att gå Platen istället för att pendla till John Bauer varje dag. Man missar så otroligt jävla mycket när man går i en annan stad.. men jaja. 1 ½ år kvar!

nu ska jag äta någon ny maträtt mami testat! hoppas på att det är gott, annars har jag en chipspåse i skafferiet som väntar på mig.. hehe. Hörs imorgon! Puss!




Skinnjacka, HM 399kr.

Paket

Publicerad 2011-10-12 18:28:10 i Min vardag

Någon fick precis hem sin jacka! Woho!
Ska ta lite bilder på den så återkommer snart med ett litet inlägg! Puss

Halvlek

Publicerad 2011-10-11 21:09:46 i Min vardag

Hej alla fina!
Halvlek! Att det står 1-1 känns ju lite otippat faktiskt! Menmen, 45min kvar..

Efter skolan så åkte jag hem till Peem och han lagade mat till oss, sen slog vi på PB och tittade på två-tre avsnitt! Sen stack han iväg för att handla om kom hem med massa gottigheter.. Mumma!

Imorgon har jag först naturkunskap och sen affärsutveckling! Woho!! Älskar onsdagar.. Not.
Men ska sola en snabbis efter skolan imorgon och även träffa Emelie en sväng så det väger väl upp det hela.

Hoppas min jacka kommer imorgon så att jag åtminstonde kan få använda den nåååågra gånger innan det är dags att plocka fram vinterjackan igen.

Anyways, matchen börjar strax igen och jag måste hinna med en snabbdusch innan dess, så vi hörs imorgon! Natti!

På bussen

Publicerad 2011-10-11 20:28:34 i Min vardag

Hej!
Sitter just nu på bussen påväg hem! Har myst med bebis hela dagen och kollat på PB :)

Hör av mig i halvlek! Puss!

Svenska

Publicerad 2011-10-11 13:20:56 i Min vardag

Hej!
sitter just nu och tar det lite lugnt.. blev färdiga med svenskauppgiften precis så strax ska vi väl knalla in i klassrummet och se efter vad vi ska hitta på nu.

Blev en riktig myskväll i soffan igår.. tittade på tv med mami och bara tog det lugnt. Bestämde även att vi ska på thaimassage någon gång i slutet av månaden - gött! hihi

Idag har jag sprungit runt på stan och ställt massa frågor till snälla och lite tjurigare tanter. Skoj!
Doch så va det iskallt ute så efter en timma så satte vi oss på Mcdonalds och åt lite..
tror det är dags att ta fram vinterjackan snart! synd när jag precis beställt en ny skinnjacka jag tänkt ha till hösten. men det verkar som att det är aningen för kallt för det!

aja.. efter skolan ska jag hem till min bebis så ifall jag inte får igång bloggappen på mobilen så blir det inget mer inlägg förens i halvlek under Emkvals matchen ikväll eller något. Ha det bra så länge! Puss!

HÖST

Publicerad 2011-10-10 18:13:48 i Min vardag

Hej!
nu känner man verkligen att hösten är här.. mörker, regn och rugg ute. Fy

Idag har jag varit väldigt hurtig trots att vädret egentligen gjort att jag velat ligga i sängen med en bok och bara höstmysa.
tog ett pass hos min moster i hennes lilla hemmagym, riktigt skönt att verkligen få ta i.
sen tog jag en promenad ner till stan med vovven och Lina för att låna några böcker.. lika bra att samla på sig ett par nu när det är så trist väder ute.

Ikväll ska jag bara ta vara på min lediga dag och bara ta det lugnt. Redan sovit en stund så ikväll blir det nog fotbad, läsa och basta.
hörs kanske senare! puss

Plugg

Publicerad 2011-10-09 21:42:36 i Min vardag

Hej!
har precis suttit i två timmar och skrivit två scheman för två olika butiker.. Fy! Vilka skoluppgifter man kan få.
tur att jag hade mamma till hjälp, annars hade det nog tagit betydligt längre tid.

nu ska jag hoppa in i bastun med mami!
imorgon blir det gym, promenad och umgås med Emelie! blir nog en väldigt bra måndag!

här är en bild på skorna, tror det är modellen Dee.. dock inte säker. Love them!
puss!


image description
Vagabond, 999kr.

friday night

Publicerad 2011-10-09 16:28:35 i Min vardag

Hej!
ska alldeles strax ta mig något att äta, men först tänkte jag berätta lite kort om fredagskvällen.

först möttes alla tjejer hos Ida för att förfesta lite och hämta blommor till våra tränare som tack.
därefter gick vi gemensamt till Harrys för att titta på fotboll och äta tillsammans med herrlaget.
vid 22 skulle alla under 18 dra sig hemåt, men jag stannade kvar med några från laget och hade skitkul hela natten!
dansade med alla gamlingar på dansgolvet (det va +30 i fredags) och sen gick vi till Hugos en sväng och dansade loss där! hade en grymt rolig kväll/natt!

igår kom Älskling till mig vid 15 och vi tog det lugnt hela dagen, haha..
tittade på PB och åt thaimai, mys.

idag har vi hunnit med en joggingrunda i skogen och jag ska hoppa in i duschen och sen ska vi äta.
slapp söndag idag med andra ord. imorgon är jag ledig, så då tar jag sovmorgon!

här är två bilder från i fredags, de andra bilderna är inte bloggbara ifall man säger så, haha.
Puss!




Bästa Kristin och jag :)


Lilla Venera och jag :)

söndag

Publicerad 2011-10-09 16:10:22 i Min vardag

Hejhej!
i fredags när jag åkte iväg till Harrys så försökte jag skriva ett inlägg och lägga upp en bild på mina nya skor - gick det? nej, självklart inte.
igår när jag satt och kollade på tv så försökte jag lägga upp ett inlägg med en ny bild på mina skor - gick det den gången? nej.

antar att det har blivit något krångel med appen, för tidigare har det ju fungerat jättebra.
men här kommer åtminstonde några bilder på min outfit i fredag och även en bild på mitt hår.

lägger upp några bilder från lagfesten senare ikväll och berättar lite smått om fredagskvällen. Puss!




skjorta, monki 300kr. jeans, gina tricot 299kr.

Lunch

Publicerad 2011-10-07 11:56:49 i Min vardag

Hej!
Har precis haft lunch, så nu sitter vi som vanligt och smälter maten vid sofforna.

Efter lunch ska vi föna volym på varandra och ta det lugnt. Har ju redan haft min modell här, så nu är det andra delen av klassen som ska ha modell.

Kommer vara superstressad sen, för jag är inte hemma förens vid halv fem och halv sex ska jag åka ner till stan. Ska hinna med att sminka mig, duscha och lite allt möjligt.. Gah, hatar stress.

Menmen, jag gjorde en rolig sak med mitt hår igår! Lägger upp bild senare. Men så länge lägger jag upp en bild på Linnéa när jag gjorde ögonfärg på henne :) Puss!

Påväg hem

Publicerad 2011-10-06 13:06:18 i Min vardag

Tja!
Tror ni jag är lycklig eller? Hittade skorna i en affär här i Linköping, så Mami ska köpa dom åt mig imorgon. Och dessutom så fanns den svarta transparenta skjortan i S så jag bytte ut den jag köpte förra veckan!

Just nu sitter jag på bussen med Christian, tar väl en timma sen ska jag till stan och sola. Sen kanske jag ska testa ett färgbalsam på mitt hår.. Fårse ifall jag hinner!

Ska även hem till peem en sväng senare med :) så idag har jag fullt upp!

Nu ska jag äta min lunch! Puss!

I sängen

Publicerad 2011-10-05 22:06:03 i Min vardag

Hej!
Har haft en superbra och mysig dag och kväll tillsammans med den underbaraste killen på jorden!

Imorgon vet jag inte vad som händer i skolan, men efter skolan ska jag till stan med Christian för att leta efter mina älsklingar!

Men nu har jag bäddat ner mig i sängen, så nu är det dags för mig att sova. Hörs imorgon! Natti!

På bussen

Publicerad 2011-10-05 16:46:11 i Min vardag

Hej!
Har precis gått en runda på stan. Skulle ju egentligen lagt undan skorna så jag kunde köpt dom imorgon men dom fanns såklart inte kvar i svart. Får leta efter dom i Linköping eller på nätet.

Anyways, fick med mig tofsarna iaf!
Nu sitter jag på bussen påväg till peem, dör av hunger så det blir nog mat direkt när jag kommer fram.

Skickar med en bild på tofspaketet, BLAX heter det och tofsarna sliter inte alls på håret. Rekommenderar dom starkt till alla som har håret uppsatt i tofs väldigt ofta, precis som jag haha.

Aja, hörs senare! Puss

Naturkunskap, woho

Publicerad 2011-10-05 10:39:41 i Min vardag

Hej!
sitter just nu och har genomgång.. men tror jag svarat rätt på alla frågorna så jag orkar inte lägga ork på att koncentrera mig på den.

efter skolan idag så ska jag till stan en sväng för att köpa ett par tofsar som inte ska slita på håret.
49kr för 8st, kan lägga upp vilka det är sen när jag vet vad dom heter.
jag ska dessutom lägga undan ett par höstskor som mamma ska köpa åt mig imorgon.
sen ska jag hem till min bebis för att mysa lite.

aja, ska alldeles strax ha lunch så ska kolla igenom lite bloggar innan dess.
later!



Emelie, Jag och Christian på klassfest för några veckor sedan :)

19.05

Publicerad 2011-10-04 19:05:30 i Min vardag

Hejhej!
jag vet inte ifall det är vädret eller ifall det är skolan, men någonting är det som gör att jag är helt slut hela tiden.
orkar verkligen ingenting! blä.

idag har jag iallafall varit i skolan, sen när jag kom hem åt jag mat och så satte jag mig och förberedde redovisningen som jag ska ha imorgon. Hatar muntliga redovisningar..
menmen, det går väl okej åtminstonde hoppas jag iallafall.

menmen, imorgon är det åtminstonde mitten av veckan så då är det inte långt kvar till heeelg!
har dock inte bestämt något speciellt för helgen bortsett från "lagfest" på fredag.

aja, nu tänkte jag hoppa in i bastun för att fräscha till mig lite.
hörs imorgon! natti

Need a breaaaak

Publicerad 2011-10-04 13:28:51 i Min vardag

Hejhej!
sitter just nu och har svenska.. rast om 4 minuter - BEHÖVLIGT!
är helt slut i huvudet och jag behöver choklad eller något annat gott.

längtar hem så jag kan få ta en långpromenad med min hund eller kanske t.o.m ta en joggingrunda.
sen måste jag även plugga och fixa inför redovisningen imorgon.. blä.

deppinlägg. ciao

SHOPPING

Publicerad 2011-10-04 10:28:19 i Min vardag

Hej!
här kommer en bildbomb på det jag köpte i fredags - supernöjd!
hörs senare!






Stickad tröja från Monki, 400kr


Transparent skjorta från Monki, 300kr


Transparent skjorta från Monki, 300kr


Linne från Monki, 150kr


Linne från Monki, 150kr

20:40

Publicerad 2011-10-03 20:40:36 i Min vardag

Hej!
har stått och försökt få till bra bilder på kläderna i en halvtimma ungefär, sen när jag gett upp med det och helt enkelt bara tagit några bilder, ja vad tror ni händer? Internet laggar fast och jag kan inte lägga upp några bilder här. Men jag får helt enkelt göra det imorgon i skolan!

Idag fick vi slutade en timma tidigare så när jag kom till stan så gick jag en sväng för att göra en hemuppgift, misslyckades rättså illa med den, så jag får försöka lösa det imorgon..
sen när jag kom hem däckade jag i soffan efter att jag fått i mig lite käk.
inte bra med tanke på att jag hade planerat in en joggingtur och lite pluggtid!
men jag får helt enkelt skjuta upp dom planerna till imorgon, åtminstonde plugget.

nu tänkte jag ta mig en dusch och sen ska jag lägga mig.
har heldag imorgon så jag är inte hemma förens halv fem.. skoj.

hörs då! puss

Bored

Publicerad 2011-10-03 11:51:16 i Min vardag

Tja!
Sitter i skolans lilla soffrum och inväntar att nästa lektion ska börja.
Har väldigt jävla tråkigt faktiskt..

Efter skolan ska jag till någon frisörsalong och ställa några frågor om lite allt möjligt. Tråkigt men det måste göras för jag har redovisning på onsdag.

Börjar snart! Hörs senare med lite bilder! Puss

Bedtime

Publicerad 2011-10-02 22:35:31 i Min vardag

Hej!
Har legat i sängen med bebis hela dagen idag, så jag har helt glömt bort att ta bilder på kläderna och lägga upp dom här..
Men imorgon så kommer jag ändå inte ha något att göra, så då ska ni få se vad jag har handlat!

Jag har sovmorgon imorgon, så jag går sova en timma extra! Woho, haha.
Fast morgondagen kommer gå rätt fort, eftersom i stort sett hela förmiddagen försvinner.

Nu ska jag iallafall sova! Natti!

Med min bebis!

Publicerad 2011-10-01 20:19:49 i Min vardag

Hejhej!
blev en hel del shopping igår i Linköping, gjorde av med 1300kr.
men väldigt nöjd med mina köp så att varenda krona jag ägde försvann svider inte sååå mycket, haha.
lägger upp bilder på kläderna imorgon, för jag ska alldeles strax ha lite filmmys med Peem.

anyways! hade en jäkla bra kväll med Kristin när jag kom hem igår.
vi åt tacos, kollade på idol, tjockade oss till en dålig film och snackade till tre på natten ungefär.
vaknade trots allt skapligt, men vi låg mest i sängen hela dagen och snackade.

fick skicka tillbaka skinnjackan jag beställt från HM för att den var alldeles för stor,
så nu inväntar jag en mindre storlek och håller tummarna för att den sitter alldeles perfekt!

nu ska vi äta lite kyckingsallad och därefter hugga in på det lite onyttigare godiset!
hörs imorgon någon gång, puussss

Om

Min profilbild

Sara Riekkinen

Hej! Jag som driver den här bloggen heter Sara och jag bor i en liten stad som heter Motala. Jag läser till frisör i Linköping, så i min blogg kommer det ibland upp lite frisyr-och produkttips. Annars skriver jag mest om min fritid som består av shopping, fest, vänner och lite fotboll. Hoppas ni gillar min blogg!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela