sarariekkinen

Tiiisdag

Publicerad 2012-04-24 21:11:52 i Min vardag

Hejhej!
Sitter och mumsar i mig popcorn som vanligt! Barcelona - Chelsea på tv ju så måste ju unna mig något gott medan jag kollar ;)

Idag hade jag det muntliga nationella i svenska och det gick väl bra. Imorgon väntar det skriftliga, så jag ska väl plugga lite i halvlek.. Hehe

Annars då? Händer inte så mycket. Imorgon ska jag träffa peem efter skolan och mycket längre än så har jag inte planerat något.

Men tänkte bara skriva lite kort! Puss

Söndag

Publicerad 2012-04-22 21:15:24 i Min vardag

Hejhej!
Är det jag som gillar att uppdatera på söndagar eller? såg att sist jag uppdaterade var för exakt en vecka sen!

Idag var det seriepremiär, första matchen var mot Rimforsa och slutade 1-1 - Inte alltför illa ändå.
innan och efter matchen har jag bara tagit det lugnt.. målade dock naglarna nyss (vitt & glitter).

I veckan som gått har det nog inte hänt så mycket, inget speciellt som jag kan komma ihåg iallafall bortsett från att jag i fredags var i Ullared med Linnéa och shoppade loss, hittade lite smått och gott som jag kan lägga upp här när jag kommer ihåg att ta kort.

Tänkte poppa lite popcorn nu! puss

New nails

Publicerad 2012-04-15 22:35:29 i Min vardag

Hej!
Nu har mina naglar växt ut igen så jag målade dom i orange! Tyckte det var lite vårigt och fint, så dock på vädret att det kanske ska bli snö imorgon.. Men jag håller tummarna för att finvädret fortsätter!

Matchen gick väl sissodär, en riktigt tung förlust. Men det är väl bara skaka av sig den och ragga till för seriepremiär om exakt en vecka.

Imorgon är det skola så jag ska väl lägga mig nu, hörs imorgon. Natti!

SUNday!

Publicerad 2012-04-15 11:42:46 i Min vardag

Hej!
Vaknade av solsken och än så länge skiner den fortfarande! Igår var det jättebra väder, så jag hoppas det fortsätter iomed att vi har en träningsmatch lite senare i eftermiddag.

Igår kom Peemis hit, så det blev väl mestadels lite myspys framför tvn. Men vi gick ut en stund och testade mina nya fotbollsskor, hehe. Vet inte riktigt ifall det blir dom idag eller inte, kanske en halvlek.

Anyways, imorgon är det skola igen.. Som jag längtat, not.

Tror jag ska duscha och fräscha till mig lite! Puss!

Why?

Publicerad 2012-04-14 00:42:27 i Min vardag

Hej!
Efter ännu en kväll med Linnéa och en massa gottigheter så ligger jag här i matkoma, igen. Förstår inte varför vi alltid ska trycka i oss så mycket mer än vad vi egentligen får plats med.. Menmen, jag har åtminstone haft en jäkligt rolig kväll så det väger väl upp det hela ;)

Tidigare idag hade jag en körlektion som gick jättebra, sen har jag också varit hos peem och umgåtts med honom.

Imorgon ska jag hämta mina nya fotbollsskor (de andra var för stora), så förhoppningsvis kan jag ha dem på träningsmatchen på söndag.

Men nu ska jag fan i mig sova bort koman! Vi hörs! Natti!

Söta tjejer en dag för länge sen.. Haha!

Regnregnregn..

Publicerad 2012-04-10 16:42:37 i Min vardag

Hej!
Andra dagen med ständigt regn.. Hur kul på en skala ett till tio?
Förra året på påsklovet låg jag ute och solade i bikini, nu är det nästan så att jag måste ha vinterjackan på mig. Fy!

Idag vaknade jag skapligt, så jag har hunnit med att springa på löpbandet, plugga lite teori och gått en promenad med Eddie! Strax ska jag iväg på teorilektion på körskolan så det är väl dags att göra sig redo.

Vi hörs!

Måndag!

Publicerad 2012-04-09 15:00:10 i Min vardag

Hej!
Började dagen med att titta på "min vän charlotte" med mamma.. En sådär lite mysig film. Min gamla lågstadielärare läste boken för min klass någon gång under 1-3:an och jag tyckte den var jättebra, haha.

Anyways, snart kommer mamma hem igen och då ska vi ut och övningsköra. Ska fortsätta träna på parkeringar och att backa. Inte alls det roligaste men det är lite klurigt så det är väl bra att öva.

Ikväll kommer Linnéa hit så jag antar att det blir mycket snack och planering om vår fest i början av sommaren. Längtar!

Menmen, tror mamma svängde in på gården nu. Puss!

Söndag!

Publicerad 2012-04-08 15:15:13 i Min vardag

Åh så var även denna påsk slut! Gud va skönt, haha.

Igår hade vi påskbord här hemma, så då kom syrran och barnen. Sen fick vi även lite andra gäster på kvällen så då blev det fest här hemma, men jag och Kristin tittade på film och pratade. Väldigt behövligt eftersom vi inte träffats på evigheter!

Ska väl alldeles strax börja promenera ner till Charlottenborg för att umgås lite med honom. Hans syster är hemma med hennes lilla dotter, så vill träffa dom.

Men ja, hade väl inget speciellt att säga. Vi hörs!

Skärtorsdag!

Publicerad 2012-04-05 20:53:08 i Min vardag

Hej!
Har precis ätit lite mat.. Det var väldigt välbehövligt eftersom jag åt senast kl 12:30 idag och det va en sallad.. Som dessutom var så äcklig att jag bara kunde äta halva.

Menmen, jag ska inte klaga. Idag har jag haft en väldigt givande dag på praktiken, fick öva på att göra slingor i hätta på två olika dockor, skulle klocka mig själv så att jag kunde sätta lite press på mig. Tillslut gick det riktigt snabbt, gjorde ett helt huvud på 15 min! Ska ner till 10 min, men snabbare än så går det nog inte.

Efter praktiken åkte jag ner till fotbollsträningen, kan inte påstå att det var speciellt kul. Tappat motivationen helt nu, men jag ska försöka bita ihop och köra.. Den brukar ju komma tillbaka.

Nu ska jag iaf hoppa in i bastun! Puss

Calippo!

Publicerad 2012-04-04 17:34:38 i Min vardag

Att sitta ute i solen kl 17:32 i april med endast en tunn uppknäppt skinnjacka och äta glass, det finns nog inte något bättre. Inte just nu åtminstone!

Ta vara på solen och ge er ut! Puss

Helt slut!

Publicerad 2012-04-03 22:19:26 i Min vardag

Hej!
Idag har det varit en lååång dag i skolan, länge sen vi hade en HEL dag i skolan - men nu har vi det två dagar i rad tom! Det ni, inte alla som har det så jobbigt.

Det positiva med dagen är att jag ändå har fått väldigt mycket gjort, planerar en födelsedagsfest med Linnéa som just nu bara klickar perfekt hela tiden! Känns superskönt när allt bara rullar på.

Sen fick jag även träna ikväll och snacka om att det va skönt! Första grästräningen för min del, love it. Dock märkte jag att mina nya skor var alldeles för stora, så jag får besöka Inter sport och se vad de säger.

Jaja.. Ska borsta tänderna nu. Milan - Barca är ju redan avgjord.. Godnatt!

Aprilapril..

Publicerad 2012-04-01 19:14:22 i Min vardag

Hej!
Har precis slängt i mig lite kvällsmat.. Supergott! Är helt slut i kroppen efter gårdagen och den tidiga väckningen imorse. Hur ofta händer det att man inte sover ut en enda dag på helgen? Och detta är tom min andra helg utan sovmorgon. Ska tvinga mig själv att sova tidigt ikväll så jag kan bli människa igen!

Idag har jag varit barnvakt hela morgonen och förmiddagen, sen har jag i stort sett suttit med körkortsboken och bara sträckläst. Tänkte titta runt lite på internet och se ifall det finns några tester man man göra, har iaf hört att det finna någonstans. Men det får bli en annan dag!

Tänkte krypa ner i soffan med en filt och så äta lite av gårdagens efterrätt som blev över: CHOKLADPUDDING <3 så gott!

Här är förresten mina nya fotbollsskor. Adidas adizero micoach woman, 2500kr på inter sport!

Om

Min profilbild

Sara Riekkinen

Hej! Jag som driver den här bloggen heter Sara och jag bor i en liten stad som heter Motala. Jag läser till frisör i Linköping, så i min blogg kommer det ibland upp lite frisyr-och produkttips. Annars skriver jag mest om min fritid som består av shopping, fest, vänner och lite fotboll. Hoppas ni gillar min blogg!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela