sarariekkinen

Morgonpigg?

Publicerad 2012-02-28 06:43:10 i Min vardag

Näää, skulle inte tro det. Låg och drog mig i sängen alldeles för länge så jag hann bara slänga i mig frukosten, borsta tänderna och sen springa iväg till bussen.. Hatar att åka till skolan såhär tidigt.

Igår var jag hos tandläkaren och lagade min tandställning för andra gången på två veckor.. Ganska irriterande att spännena lossnar hela tiden, annars kan jag faktiskt inte påstå att det är så farligt att ha tandställning.

Träffade också min pojkvän en stund innan jag åkte hem för att ägna hela kvällen till att plugga. Kom inte i säng förens lite innan tolv och jag som vanligtvis lägger mig vid tio, var heeeelt slut då!

Men nu ska jag byta buss, hörs!

Shopping!

Publicerad 2012-02-25 21:14:15 i Min vardag

Inhandlade dessa snygga byxor igår! Inte helt fel! 399kr på Gina Tricot! Passade även på att köpa ett silvrigt nagellack!

Nu kör vi på fest! Puuuuss!!

Sol!

Publicerad 2012-02-23 16:16:54 i Min vardag

Hejhej!
Har uppdaterat riktigt dåligt på bloggen den senaste tiden, men jag har inte ens hunnit starta datorn det här lovet - haft fullt upp hela tiden!

Men jag drar lovet såhär långt i korta drag:
Måndag - tatuerade mig på Ajsomfan tattoo! Riktigt nöjd med tatueringen, kommer som sagt upp en bättre bild när skorporna är borta.
Tisdag - åkte till rimforsa med Linnéa för att umgås med våra fina vänner Emelie och Jessica! Hade två supermysiga dagar där.
Onsdag - direkt när jag kom hem på kvällen så kom Kristin till mig för en chillkväll.

Och idag har jag tillbringat dagen med plugg! Kommer sitta resten av dagarna och plugga också, så jag kommer förmodligen inte ha så mycket att skriva. Förens på lördag, för då är det fest!

Men nu ska jag åka och jobba med laget! Hörs!

Äntligen!

Publicerad 2012-02-20 17:14:55 i Min vardag

Nu sitter den äntligen där den ska! Supernöjd! Kommer upp en bild när det läkt ordentligt. Hörs!

Söndag!

Publicerad 2012-02-19 20:30:08 i Min vardag

Hej!
Har precis slängt i mig lite tacorester från igår, så gott! Sitter just nu och smälter maten lite..

Idag har jag spenderat dagen i sängen med älskling, tittade bl.a. på Tron Legacy, grym film. Redan sett den en gång men den är riktigt sevärd.

Vid fem kom alle och hämtade mig för då var det dags för lite fotbollsträning! Det va en riktigt jobbig träning, men det är ju försäsong nu så det är bara att köra. Känns bra nu efteråt iaf!

Funderar på att beställa nya linser.. Tycker det är så fint med bruna ögon. Men jag kanske skulle testa på något nytt.. Hmm..

Anyways, vi hörs imorgon! Puss

Underbart!

Publicerad 2012-02-18 12:58:55 i Min vardag

Hur skönt är det inte att bara få vakna av sig själv och kunna sova ut ordentligt? Helt underbart.

Idag blir det en ta det lugnt-dag med Peem. Vädret är inte direkt superfint, så vi kommer nog hålla oss inne.

Men han kommer inte riktigt än så jag ska nog hinna med en sväng på löpbandet! Vi hörs!

Såhär kommer mina påminnelser se ut HELA lovet! Ska verkligen ta vara på lovet och vila upp mig.

Loooov!

Publicerad 2012-02-17 17:47:06 i Min vardag

Hej!
Idag hade jag en kort skoldag, övade på att göra clipsvågor och lite clipslockar. Väldigt pilligt, men det kommer väl bli lättare och lättare desto fler gånger man gör det!

Sitter just nu och inväntar min pojkvän som ska låna mitt busskort, sen ska jag övningsköra hem till Kristin! Blir en chillkväll hos henne.

Anyways, ska fixa lite nu! Puss!

Thursday

Publicerad 2012-02-16 19:59:04 i Min vardag

Hej!
Har precis slängt i mig lite mat! Trodde det skulle vara i stort sett omöjligt att äta på några dagar (har hört att det gör vääääldigt ont i 3-4 dagar) men jag har inte haft några problem alls. Skönt!

Idag har jag haft praktik. Hade först en klippmodell som jag övade maskinklippning på, sen kom en annan på eftermiddagen som jag övade uppsättning på. Kul att ha något att göra!

Påtal om inlägget igår.. Fyndade ett par skor jag spanat in vääääldigt länge. Tror jag kikat på dom i säkert 4-5 månader så igår när det va halva priset på dom (350kr) var jag tvungen att slå till! Nu ligger dom i mitt rum och bara väntar på att snön ska försvinna!

Men nu måste jag fixa naglarna, Puss!

Plugg!

Publicerad 2012-02-13 15:54:42 i Min vardag

Hej!
Idag hade vi en väldigt kort skoldag. Hade bara mentorstid och sen fick vi sluta, men vi har fått i uppgift att göra en ergonomi-film i smågrupper, så min grupp bestämde att vi lika gärna kunde stanna kvar och filma lite. Slutade trots det väldigt tidigt!

Gick en sväng på stan och där hittade jag ett par byxor som jag testade och blev lite småkär i. Tyvärr tror jag inte att jag kan inhandla dom, eftersom jag har andra saker att köpa den här månaden som känns ganska viktigt.

Aja, har pluggat en timma nu, så jag tänkte ta ett break! Syrran och barnen kommer snart med, så jag ska passa på att umgås med dom. Sen väntar träning!

Hörs senare, puss!

Vill ha sommar!

Publicerad 2012-02-12 19:15:44 i Min vardag

Hej!
Har precis varit ute och övningskört! Det gick faktiskt bra, klarade tom av att parkera! Supernöjd!

Annars idag så har jag inte gjort så mycket.. Peem och jag har legat i sängen och tagit det lugnt, tog också en liten promenad med hunden för att njuta av solen som kikade fram under dagen!

Gårdagen var väldigt lyckad, frisyrerna blev jättebra och arrangörerna var nöjda med våra frisyrer så jag åkte hem med ett leende. Känns bra att få positiv feedback!

Men ska alldeles strax ställa mig på bandet och springa en sväng, vi hörs imorgon! Puss!

Friday, I'm in love!

Publicerad 2012-02-10 14:19:18 i Min vardag

Hej!
Ligger i sängen nu, tänkte ta en powernap så jag orkar vara vaken tills efter fem idag iaf. Förstår inte alls vad som hänt, men jag är helt slutkörd! Skulle behöva ta en hellång helg och bara ta det lugnt, men nädå, imorgon ska jag och några till hjälpa till att styla på en modevisning i Linköping! Spännande, men det innebär också en tiiiidig morgon och en hetsig dag. Menmen, det blir nog roligt ändå!

Men vi hörs senare! Pusspuss

Work

Publicerad 2012-02-09 21:35:00 i Min vardag

Hej!
Ligger i sängen och är helt slut! Idag var det en intensiv dag på praktiken med både klipp och färg, så jag och min hjärna är ganska så färdiga för idag!

Tänkte bara säga godnatt faktiskt! Godnatt ;)

Maraboooou

Publicerad 2012-02-08 21:06:37 i Min vardag

Hej!
Efter styrkepasset i måndags så fick jag väääärldens jäkla träningsvärk, och vet ni vad? Den är till och med värre idag! Jag tror aldrig jag haft sån här träningsvärk, men det visar väl bara på att jag tränade ordentligt (eller att jag är väldigt dåligt tränad) haha.

Anyways, idag var jag hos tandläkaren en sväng på förmiddagen. Fick se lite bilder och så gick vi igenom lite grejer.
Sen åkte jag till skolan för att jobba lite med vår muntliga redovisning till nästa vecka! Men fick sluta tidigare ändå så jag åkte hem en sväng till Peemis och myste med honom.

Nu ska jag tycka synd om mig själv och äta lite choklad! Tycker att jag förtjänar det. Vi hörs imorgon! Puss!

Update

Publicerad 2012-02-07 22:35:06 i Min vardag

Här är en bild på spargrisen! Glömde såklart att lägga in bilden i inlägget under så bilden kommer i det här inlägget istället.

Tycker blogg.se borde kunna ordna så att man kan gå tillbaka och ändra i gamla inlägg, även fastän man bloggar från mobilen..

Anyways, puss!

Va söt mamma är som..

Publicerad 2012-02-07 22:32:02 i Min vardag

Köper en nalle puh-spargris till mig! Haha
Bad henne köpa något jag kan lägga mina sparpengar i för någon månad sen, och så idag kom hon ihåg det så då köpte hon den där.. Haha!

Jaja, inbrottsäker är den iaf, jag kan alltså inte ta några pengar då och då.. så den är väl bra!

Men nu ska jag sova! Nattinatti!

Lång dag!

Publicerad 2012-02-07 21:26:37 i Min vardag

Hej!
Idag har jag inte varit hemma någonting, förutom nu då.. Först var det ju heldag i skolan och direkt efter skolan åkte jag hem till min moster för att klippa henne och göra lite slingor. Sen klippte jag min kusin också! Första gången jag klipper honom men det gick bra, tror han blev nöjd.

Imorgon har jag sovmorgon ett tag iaf, skulle haft längre sovmorgon ifall jag inte hade tandläkartid 9:20 på morgonen, men antar att det är väl bättre än ingen sovmorgon alls! Efter skolan ska jag träffa Peem! Äntligen, saknar honom.

Mamma hade köpt en söt sak till mig idag.. Lägger upp den om en stund! Puss!

Update

Publicerad 2012-02-06 21:02:44 i Min vardag

Haha, glömde ju förklara rubriken i förra inlägget! Jag har trott att det varit söndag hela dagen, men nu insåg jag att det är måndag!

Det va allt! Puss

Söndag?

Publicerad 2012-02-06 21:00:48 i Min vardag

Hej!
Sitter och mumsar i mig lite gott efter träningspasset! Benen är som spaghetti så förut när jag var ute med hunden så trodde jag knappt benen skulle bära..

Träningspasset gick riktigt bra, eller bra och bra, det va ett skitjobbigt styrkepass men det känns åtminstone väldigt bra i kroppen nu!

Imorgon väntar skola så jag ska väl strax krypa ner i sängen, men först lite tvmys! Godnatt!

Ledig!

Publicerad 2012-02-06 13:09:43 i Min vardag

Hejhej!
Blev lite ont om bloggande i helgen, men jag ville passa på att umgås med min fina när vi väl hade tid!

I lördags hade vi öppet hus på skolan. Det var några som hade anordnat en UF-mässa i samband med det, så vi fick ställa ut våra företag. Väldigt ovärd dag iomed att det knappt kom något folk.

Resten av lördagen och även söndagen umgicks jag med Peemis! Tittade färdigt på PB, åt kebab och bara myste till det!

Idag fick vi vara lediga så jag sov ut riktigt ordentligt, även fastän man inte skulle kunna tro det eftersom jag fortfarande är helt sjukt trött! Men ska försöka komma ut en sväng i kylan för att piggna till. Ikväll blir iaf det styrkepass med laget! Känns riktigt bra!

Nu ska jag fräscha till mig lite.. Puss!

I bilen

Publicerad 2012-02-04 09:35:29 i Min vardag

Hej!
Sitter just nu i bilen påväg mot Linköping! Alldeles strax framme vid skolan.. Vi har nämligen öppet hus idag så då tvingar dom oss till skolan kl 10 en lördag. Inte speciellt superkul..

Hör av mig senare! Puss

New haircut!

Publicerad 2012-02-03 17:36:01 i Min vardag

Hejhej!
Idag gjorde jag något riktigt drastiskt faktiskt! Beslöt mig för att först och främst slinga min utväxt litegrann och så klippte jag av mig håret. Har numera en lite längre page, det ni!

Ikväll blir det tacokväll hos Emelie! Dock blir det ingen sen kväll eftersom jag måste upp tidigt imorgon (Öppet hus på skolan). Trist men ett måste!

Nu ska jag alldeles strax ut med hunden! Närmare -15 ute så idag har jag kört på långkallingar och min tjocka stickade tröja! Skulle dock kunnat ta på mig tre lager kläder till, haha.

Hörs, puss!

Här är en bild på första klippet..

..

Publicerad 2012-02-02 19:43:50 i Min vardag

Hej.
Har haft en riktigt rolig dag på praktiken idag, men just nu är allt upp och ner. Är helt enkelt inte riktigt på humör för att blogga.. Vi hörs imorgon förhoppningsvis. Puss

Ny parfym!

Publicerad 2012-02-01 22:14:02 i Min vardag

Hejhej!
Verkar som att det har blivit lite av min grej det här med att komma på att uppdatera bloggen när jag krupit ihop i sängen under täcket. Menmen!

Idag har jag varit riktigt trött. Tyckte jag la mig tidigt igårkväll, men tydligen var det inte tillräckligt tidigt.. Men dagen har väl rullat på skapligt ändå. Åkte hem till Peem en sväng efter skolan, vi har ju nämligen varit tillsammans 25 månader nu! Det ni! Haha

Nämen, tänkte bara tipsa om min nya parfym (köpte den för ca 1 månad sen, så den är väl inte superny). Den luktar helt underbart och dessutom håller den väldigt länge. Minuset är väl priset som var ganska högt för väldigt lite parfym. Men jag älskar den ändå! Definitivt min nya favorit!

Nu ska jag sova, natti!

Om

Min profilbild

Sara Riekkinen

Hej! Jag som driver den här bloggen heter Sara och jag bor i en liten stad som heter Motala. Jag läser till frisör i Linköping, så i min blogg kommer det ibland upp lite frisyr-och produkttips. Annars skriver jag mest om min fritid som består av shopping, fest, vänner och lite fotboll. Hoppas ni gillar min blogg!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela