sarariekkinen

8 april

Publicerad 2013-04-08 21:36:29 i

Hejhejheeej!
Gud va dålig jag har varit på att uppdatera bloggen. Kan inte skylla på att jag haft mycket att göra i en hel månad, men jag har ändå haft ganska mycket nästan hela tiden! Men nu när jag ändå inte har något för mig så fick jag lust att blogga lite.

I helgen hade vi fotbollsläger på Z, så vi hade olika aktiviteter + fotbollsträning och så övernattade vi. Kändes som man var 13 år igen när man låg där på en madrass i klubbhuset med alla tjejerna och tittade på film. Nostalgikänsla!

I övrigt har det nog inte hänt så mycket sen jag bloggade sist. Spanien var underbart, varmt och skönt. Studentkryssningen var riktigt lyckad, men sen jag kom hem så har jag mer eller mindre pluggat och tränat hela tiden. Trist, men man märker av att studenten närmar sig. 66 dagar kvar bara!

Ska försöka uppdatera lite oftare. Ha det bra så länge! Puss

Om

Min profilbild

Sara Riekkinen

Hej! Jag som driver den här bloggen heter Sara och jag bor i en liten stad som heter Motala. Jag läser till frisör i Linköping, så i min blogg kommer det ibland upp lite frisyr-och produkttips. Annars skriver jag mest om min fritid som består av shopping, fest, vänner och lite fotboll. Hoppas ni gillar min blogg!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela