sarariekkinen

Monday!

Publicerad 2013-02-25 20:46:37 i

Hejhej!
Nu är lovet slut och skolan har börjat igen. Blä, redan efter en dag är jag trött på det. Tur att det inte är jättemånga veckor kvar till påsklov!

Lovet jag iaf varit bra! Har jobbat ganska mycket och även hunnit med en del festande med vänner. Började lovet med en utgång i Motala på Harrys och avslutade lovet på platens bar i Linköping, perfekt haha.

Den här veckan blir nog lugn, ska försöka plugga en del för att jag ska ligga lite före när jag åker till Spanien så jag inte hamnar efter sen.

Nu ska jag göra mig redo för sängen! Vi hörs, puss!

Haha, enda bilden jag kan lägga upp från lördagskvällen. Efterfest!

Tränat!

Publicerad 2013-02-21 21:39:32 i

Hej!
Har precis duschat och sådär efter dagens träningspass.. Blev ännu ett EFIT-pass, men denna gång fokus på benen. Aj säger jag bara! Snabb men effektiv träning, något att satsa på ifall man verkligen vill känna i kroppen att man tränat!

Innan träningen med laget så var jag i Linköping med mamma, syrran och barnen. Vi va några timmar på busfabriken och lekte, sen åkte mamma och jag till ikano och shoppade lite. Fick med mig två tröjor, en t-shirt och ett par nya jeans. Passade även på att hoppa in på Ikea för att köpa några hyllor till min vägg. Blir nog fint när jag hittat några passande skor att ställa upp där!

Imorgon är näst sista arbetspasset för den här veckan, det blir en kort dag men jag ska stanna kvar lite efter för att öva inför delprovet. Hoppas att det går bra!

Nu ska jag alldeles strax lägga mig och sova, men här har ni en bild på världens finaste vovve och en svettig äcklig Sara haha. Puss!

Äntligen!

Publicerad 2013-02-18 21:03:40 i

Äntligen har min balklänning kommit! Och jag är supernöjd, fast jag måste sy in den litegrann. Tänker inte lägga upp någon bild på den här förens efter balen. Tror det blir roligare så!

Idag har jag iaf jobbat! Hade några klippningar så dagen gick väl skapligt fort. Imorgon jobbar jag inte så många timmar så det är också skönt, sovmorgon till kl 13 är ju helt okej!

Iomed mammas och min deal från förra veckan så får inte jag äta godis eller dricka cola på vardagar.. Och här sitter jag nu med världens sockersug. Tur att det finns frukt och nötter som kan dämpa det litegrann!

Jaja, vi hörs! Puss!

Glad alla hjärtans dag!

Publicerad 2013-02-14 21:03:52 i

Hej!
Det va visst en vecka sen jag skrev något senast.. Men här sitter jag igen iaf och armarna bara skakar. Försöker hitta någon slags ork till att göra mig redo för sängen, men jag orkar inte ens hålla ett glas vatten så det här kommer nog ta ett tag. Idag körde vi ett EFIT-pass och det är nog bland det jobbigaste jag gjort! Imorgon har jag dock inte samma tur i skolan, jag har både salongen och kund så vi får väl se hur det går med mina utmattade armar.

Efter skolan imorgon väntar en shoppingtur på ikano med Lovisa, sen blir det förmodligen en utgång på det! Länge sen så det ser jag fram emot :)

Vi hörs en annan dag! Puss!

Detta låg på bildrutan när jag kom ut från träningshallen, tack världens bästa vän! <3

Välkomnar träningsvärken!

Publicerad 2013-02-07 21:39:13 i

Hej!
Har precis kommit hem från ett riktigt jobbigt boxpass med laget. Fy fan va det känns i armarna.. Har ingen kraft kvar - MEN! Så jävla skönt! Äntligen!

Imorgon kommer jag ha världens jobbigaste träningsvärk, men det är bara bra för då vet man att man har jobbat på bra. Tur att jag ska göra gelenaglar imorgon så jag slipper stå och jobba i salongen, haha.

I alla fall! Ska förmodligen träffa Emelie imorgonkväll, så vi kanske hörs då! Ha det bra! Puss!

Igår innan första utomhusträningen för iår, 10cm snö på plan och snöstorm, men det gick bra ändå!

Spanienresa bokad!

Publicerad 2013-02-05 21:10:29 i

Hej!
Har ju helt glömt bort att berätta att jag ska till Spanien den 17 mars! Världens bästa moster och hennes man bjöd med mig på en resa dit en vecka. Är världens gladaste! Älskar att resa och det ska bli så skönt att komma iväg en vecka innan all stress innan student, delprov, bal och allt annat kommer. Så det va verkligen uppskattat!

Idag hade vi naglar i skolan. Vi har ju jobbat lite med grunderna inom gelénaglar, så idag gjorde Linnéa fransk manikyr på mig och på fredag är det min tur att testa på henne! Får se hur det går.

I vilket fall som helst, ville mest bara skriva om resan! Ha det bra!

129 dagar kvar till studenten!

Publicerad 2013-02-04 20:58:30 i

Hej!
Nu är det inte långt kvar till studenten!! Idag fick vi studentmössorna och längtan till den 13 juni blev större än någonsin! Fan va kul det ska bli att ta studenten!!

En annan sak som hör ihop med studenten är ju balen. Och idag va första balträningen! Jag är ju inte så vidare bra på koordination, men för att vara första gången tyckte jag nog det gick helt okej. Har ju ca 14 träningar kvar, så det borde väl sitta sen när det väl gäller.

Annars då? Skulle påbörja en nyttig månad utan godis och liknande, började dagen bra utan allt sånt där.. Missade lunchen blev godissugen och så slank det ner massa choklad. Dock drack jag ingen cola, så det va väl åtminstone ett litet plus!

Nu ska jag göra mig redo för sängen sen är det läggdags! Vi hörs!

Här är min fina studentmössa!

Om

Min profilbild

Sara Riekkinen

Hej! Jag som driver den här bloggen heter Sara och jag bor i en liten stad som heter Motala. Jag läser till frisör i Linköping, så i min blogg kommer det ibland upp lite frisyr-och produkttips. Annars skriver jag mest om min fritid som består av shopping, fest, vänner och lite fotboll. Hoppas ni gillar min blogg!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela