sarariekkinen

Naglar!

Publicerad 2013-01-31 18:43:03 i

Hej!
Igår tog jag en riktigt slappisdag. Från det att jag kom hem från skolan så satt jag i soffan hela kvällen bortsett från en liten promenad med hunden. Skönt! Passade även på att göra mina naglar lite fina när jag ändå vara slappade. Denna gång blev det lila glitter som fadar ut lite! Det är vanligt glitter nagellack jag har använt, så detta kan vem som helst göra hemma!

Idag däremot blir det inte någon slappisdag. Så fort jag kommer hem ska jag gå en promenad med hunden, sen ska jag ta bort sminket och träna en stund. Har tappat träningsmotivationen, så nu försöker jag köra lite varannan dag iaf.

Här är en bild på naglarna! Ganska så nöjd är jag, men ska testa med svart glitter nästa gång och då kanske jag blir helg nöjd. Ha det bra!

Tisdag!

Publicerad 2013-01-29 20:17:42 i

Hej!
Idag har varit en konstig dag. Mådde inte bra så jag åkte hem från skolan tidigt, sen bakade jag och tog en powernap. Nu har jag tränat så nu mår jag bättre. Tror jag måste börja sova ordentligt.. Inte kul med huvudvärk hela tiden.

Kvällsnöjet blir i soffan framför hart of dixie och när det är slut ska jag kika igenom mammas tidning som kom idag. Men först ska jag slänga i mig kvällsmackan! Ha det bra!

Lördag!

Publicerad 2013-01-26 19:03:37 i

Hej!
Det får bli ett snabbt inlägg det här, för närsomhelst smsar lovi att hon är här och då är det dags att handla lite godsaker till kvällen!

Gårkvällen var väl helt okej, väldigt mycket folk så det va lite svårt att dansa, men jag träffade några gamla vänner och sådär som man inte sett på länge. Somnade vid 3 inatt, så imorse när klockan ringde kl 6 hade jag knappt hunnit sjunka in i någon djupare sömn så jag bara flög upp haha. Men tröttheten kom sen smygandes under dagen så jag tog mig en powernap förut.

Men nu ni, ska slänga på mig jacka och skor så lovi inte behöver frysa allt för mycket där ute. Ha en bra lördag!

Me last night!

Torsdag!

Publicerad 2013-01-24 20:56:57 i

Hej!
För att förklara varför jag lägger upp en rubrik med "slappis söndag" en torsdag så är det för att jag skrev inlägget i söndags men då krånglade det att ladda upp inlägget, sen glömde jag bort det haha. Nu när jag klargjort det kan jag skriva på som vanligt haha.

Den här veckan har jag lagt mycket fokus på träning, än så länge. Har tappat så mycket kondition under veckorna som jag var sjuk så nu försöker jag få tillbaka lite så jag klarar av försäsongen i fotbollen som drar ihåg snart.
Har faktiskt inte gjort så mycket mer i veckan. Har haft lite plugg och så, så det har mest blivit att träna och plugga. Idag hade jag dessutom praktik och jag fick jobba över litegrann så nu är jag riktigt trött. Tror det blir läggdags tidigt!

Imorgon blir det en rolig dag iaf! Först är det skolan och då ska jag göra gelenaglar på Linnéa! Superkul att vi har börjat lära oss det i skolan. Sen på kvällen är det dags för fest och det var ett tag sen så det ser jag fram emot. Blir dock en lugn kväll för mig iomed att jag jobbar på lördag.. Men dansa ska jag göra!

Nu ska jag titta lite på tv innan jag lägger mig.. Vi hörs, puss!

Slappis söndag!

Publicerad 2013-01-24 20:47:52 i

Hejhej!
Är precis hemkommen från en promenad med min bror och hunden. Vi blev lite godissugna så vi gick ner till godishuset och köpte två stora påsar! Så jävla gott, haha.

Ikväll väntar en slappiskväll i soffan framför någon bra film. Skönt avslut på helgen. Ska försöka lägga mig tidigt med, men det är nog lättare sagt än gjort eftersom jag sov några timmar på dagen efter träningen imorse.. Jaja!

Ska fortsätta ta det lugnt, här har ni en läskarbild på lite godis.. ;) puss!

Lugn helg

Publicerad 2013-01-19 23:00:19 i

Hej!
Precis hemkommen från en kväll hos Kristin! Vi tittade på filmen Ted och hade lite lördagsmys. Ibland kan lugna helger vara de bästa helgerna!

Imorgon har jag fotbollsträning kl 10 så jag ska alldeles strax gå och sova. Vi hörs, godnatt!

Jag tidigare idag! Skulle ut och gå lite med min lilla vovve.

Läggdags!

Publicerad 2013-01-18 22:33:15 i

Hej!
Tänkte börja med att rätta mig, bilden jag la upp sist var visst från julafton. Alla bilder jag tog på nyår försvann eftersom dom inte hann synkas med datorn, tråkigt men det är smällar man får ta!

Anyways! Idag har jag känt mig nästan frisk, så efter skolan idag joggade jag i 40 min på löpbandet och så körde jag lite styrka på det! Känns skönt att vara igång igen, men det var riktigt jobbigt flås emellan åt.

Imorgon börjar jag dagen med några timmars jobb på förmiddagen, sen får jag se vad som händer!

Nu ska jag titta på någon halvdålig film och somna till den. Godnatt!

Har ju glömt visa er mina naglar! Fixade till dom när jag låg hemma och var sjuk för hela två veckor sen och det har hållit! Riktigt bra kvalité på glittret! Köpte det på attitude-mässan i Stockholm, kommer inte ihåg märket men kan kolla upp det.

I soffan

Publicerad 2013-01-17 21:07:14 i

Hejhej!
Sitter här i soffan med en lättare variant av matkoma. Har passat på att unna mig lite gott efter nästan två timmars effektiv pluggtid. Bra tycker jag!

Den här veckan har varit helt okej än så länge.. Lite trött på skolan där dagarna aldrig tar slut, men i övrigt så har veckat flutit på bra. Tyvärr är jag fortfarande förkyld så in i den, så det har inte blivit speciellt mycket träning.. Men igår körde jag iaf två timmar med Lovisa på gymmet och det va jävligt skönt då, men idag straffades jag med ännu värre förkylning. Får nog vänta med att träna lite till..

I helgen vet jag inte riktigt vad som händer, ska försöka passa på att umgås med några vänner ifall jag inte får alltför mycket plugg, men annars är det väl jobb och fotbollsträning som står på schemat som vanligt.

Nu ska jag göra mig redo för sängen, natti!

Här är en bild från nyår, såhär såg jag ut då!

9 januari 2013

Publicerad 2013-01-09 13:13:37 i

Hej!
Vilken bra start på 2013 det blev: tappade mobilen i en vattenpöl på nyårsafton och så tredje dagen med feber och förkylning. Jag som sällan blir sjuk blir sjuk nu och det ordentligt. Fy!

Men i övrigt har det faktiskt varit bra! Nyår blev riktigt lyckat, hade kul med mina nära och kära. Lovet va helt okej, lite jobb men desto mer umgås med mina vänner. Nu har jag egentligen praktikvecka, men vet inte ifall jag kan åka dit imorgon heller.. Från 5 dagars praktik till 1 dag.. Super..

Jaja, gick en promenad med vovven nyss så jag är helt slut. Ska ta en Ipren och vila lite! Vi hööörs!

Den 3e januari 2013 föddes även den här lilla killen, Amadeus! Moster för tredje gången, det väger nog upp allt dåligt som hänt <3

Om

Min profilbild

Sara Riekkinen

Hej! Jag som driver den här bloggen heter Sara och jag bor i en liten stad som heter Motala. Jag läser till frisör i Linköping, så i min blogg kommer det ibland upp lite frisyr-och produkttips. Annars skriver jag mest om min fritid som består av shopping, fest, vänner och lite fotboll. Hoppas ni gillar min blogg!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela