sarariekkinen

Sunny sunday

Publicerad 2013-03-03 15:14:45 i

Heeeej!
Vilket vårväder vi har idag här i lilla Motala! +14° här i solen.. Så skönt! Suttit i solen i ca 30 min och jag har inte ens börjat frysa än (dock har jag en hel del kläder på mig, haha). Älskar det här!

Igår blev det fest! Hade egentligen tänkt ta det lugnt den här helgen eftersom det redan varit ganska mycket festande senaste tiden, men i fredags blev det bestämt att vi skulle ut några tjejer, så så blev det! Vi träffades först hos Annie och åt mat och pratade om allt möjligt. Jättetrevligt! Sen drog vi till platå och platens bar, riktigt värd kväll!

Idag har jag än så länge bara tagit det lugnt, gått en promenad med hunden och min bror och så suttit i solen då. Ska alldeles strax gå in igen för att börja plugga, sen ska jag grilla med la familia. Mysig söndag!

Här är en bild från igår, haha! Ha det bra! Puss!

Plusgrader!

Publicerad 2013-03-01 07:39:43 i

Hej!
Äääääntligen börjar det bli plusgrader på dagarna. Har tom plockat fram en vårjacka, fast det är lite för tidigt att använda den på morgonen/kvällen, men snart!

Nu har iaf snart en vecka gått sen livet började och blääää. Va trött man blir av att gå i skolan. Tur att jag "snart" tar studenten, hehe. 104 dagar kvar nu!

Iaf, sitter i skolan och väntar på att vi ska börja.. Behöver bara vänta ca 40 min till. Yey

Vi hörs! Puss!

Om

Min profilbild

Sara Riekkinen

Hej! Jag som driver den här bloggen heter Sara och jag bor i en liten stad som heter Motala. Jag läser till frisör i Linköping, så i min blogg kommer det ibland upp lite frisyr-och produkttips. Annars skriver jag mest om min fritid som består av shopping, fest, vänner och lite fotboll. Hoppas ni gillar min blogg!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela