sarariekkinen

Lördag!

Publicerad 2012-03-31 20:35:46 i Min vardag

Hej!
Idag har jag haft fullt upp hela dagen! Redan halv elva imorse åkte jag och syrran till Maxi för att handla mat och lite annat gott till vår överraskning till mamma. Hon fyllde år igår, så vi överraskade henne med en trerätters meny och så städade vi huset! Mycket uppskattat!

Nu på kvällen har jag inte gjort så mycket, gick en promenad med Eddie, peem och Alexander nyss.. Blir väl en film och sen sova tidigt ikväll. Ska nämligen upp imorgon vid 6-7 för att fortsätta vara barnvakt.

Menmen, såhär såg jag ut idag! Puss

20:28

Publicerad 2012-03-30 20:29:31 i Min vardag

Här är en bild på håret.. Kanske inte den bästa men jag är supernöjd iaf! Tack så mycket Linnéa :)

Nu ska jag beställa pizza till oss! Puss!

Friday!

Publicerad 2012-03-30 18:00:58 i Min vardag

Hej!
Äntligen är det fredag! Så underbart! Solen skiner och humöret är på topp, kan inte bli mycket bättre.

Idag har vi haft egen hårvård i skolan, så nu har jag inte längre någon utväxt + att mitt hår har fått en lite askig ton. Var trött på det guldiga, men ska nog använda mitt silverschampoo för att få det lite mer askigt!

Efter skolan åkte jag hem till Alle som nyligen flyttat hemifrån, var ju tvungen att se hennes lägenhet och så fikade vi! Supertrevligt!

Ikväll ska jag träffa Emelie, blir lite pizza och så :) skönt avslut på en hektiskt vecka ;)

Imorgon har jag och mina syskon planerat en överraskning för mamma! Berättar mer om det imorgon!

Pusspuss

Ledig!

Publicerad 2012-03-28 11:42:57 i Min vardag

Godmorgon!
Idag tog jag faktiskt sovmorgon.. Har varit helt slut i flera dagar, så jag behövde lite mer sömn.

Igår var jag ju hos tandläkaren och bytte båge (spände).. Och ja, idag är nog första gången som jag märker av att det faktiskt känns att det händer något i munnen! Mina framtänder ömmar ganska mycket, men jaja, det är ju för en bra sak + att det kommer ju gå över!

Idag måste jag ner till stan en sväng för att göra en hemläxa, måste dessutom lämna tillbaka min svenskabok till biblioteket så kan lika gärna passa på när jag är där.

Men först lite frukost! Puss!

Detta var det första jag såg när jag vaknade.. Vovven satt i slutändan av sängen och kikade ut mellan gardinerna.. Sötnos!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2464723/images/2012/pic_195875853.jpg" class="image">

50 dagaaaar!

Publicerad 2012-03-27 15:25:42 i Min vardag

Hejhej!
Idag är det exakt 50 dagar kvar tills jag fyller 18 ååååår! Känns helt sjukt att det är så nära nu.. iiiih!
Bara köra igång ordentligt med körkortet med så att jag fixar det så snabbt som möjligt. Nästan så att jag sätter mig och pluggar nu direkt bara för att jag sa sådär, men jag har "viktigare" saker att göra. T ex fixa mina fula naglar och gå ut och gå med hunden haha. Ska trots allt på teorilektion lite senare idag.

Men, det var ganska onödigt att åka in till skolan idag.. Hade lite färgteori och sen fick vi sluta eftersom vår svenskalektion var inställd (hör och häpna). Som om vi inte har haft ledigt varannan dag de senaste veckorna pga sjuka lärare etc etc.. Menmen, borde väl egentligen inte klaga men det vore skönt med lite lektioner ibland istället för att bara ha jobbiga hemuppgifter.

Anyways, tänkte att jag skulle börja med naglarna nu när jag suttit i två timmar och pluggat. Låter bra tycker jag, vi hörs!

Godmorgon!

Publicerad 2012-03-27 06:39:00 i Min vardag

Hejhej!
Idag är jag verkligen uppe med tuppen, klockan ringde klockan 5 men jag va så trött så jag snoozade till halv sex och det fick jag väl ångra ganska snabbt eftersom jag nu sitter på bussen osminkad och med blött hår, menmen.

Är påväg till tandläkaren just nu, sen ska jag till skolan.. Får se ifall jag hinner med förmiddagslektionen.

Aja, tänkte bara skriva för skrivandets skull! Hörs!

Studiedag!

Publicerad 2012-03-26 11:04:04 i Min vardag

Hejhej!
Kom på att det blir lite svårt att uppdatera bloggen utan internet, haha. Var ju tvungen att stänga av nätet under tiden vi var på den finska sidan för att inte få fetaste räkningen, så därför struntade jag i att blogga!

Men kryssningen var grym. Första kvällen bastade vi, åt mat och så förfestade vi lite i hytten innan vi stack iväg till nattklubben. På lördagen shoppade vi lite i Helsingfors och så på kvällen blev det lite fest igen! Sov sammanlagt 6 timmar på hela resan (räknat med powernaps med) så det säger väl allt om hur grymt kul vi haft!

Det är tur att vi har studiedag idag, för jag är fortfarande otroligt trött! Får se vad jag orkar med idag..

Anyways, vi hörs!

Weekend!

Publicerad 2012-03-23 11:02:05 i Min vardag

Hejhej!
Tänkte bara säga att jag är frisk och nu ska jag alldeles strax iväg till Stockholm för att åka lite kryssning!

Hoppas alla kommer ha en grym helg! Ska försöka uppdatera lite då och då, puss!

Mys!

Publicerad 2012-03-18 00:08:17 i Min vardag

Det kanske inte är så farligt att vara hemma en lördag trots allt.. Haft en riktig myskväll med mamma med en jättebra film!

Men imorgon har jag planer! Hörs då! Puss

Lördag

Publicerad 2012-03-17 11:37:32 i Min vardag

Hej!
Igår var nog värsta dagen i mitt liv.. Hade så ont i ryggen hela dagen så jag visste inte vad jag skulle ta mig till.

Idag däremot känner jag ingenting, har dock inte gått upp ur sängen än så det kan väl fortfarande komma, men jag håller tummarna för att det är över. I övrigt mår jag bra, vaknade upp feberfri! Dock så har jag ju ingenting att göra, så detta kan nog bli den tråkigaste kvällen i mitt liv.

Anyways, ska äta frukost och ta mig en dusch :) puss!

Sjuk

Publicerad 2012-03-16 10:20:44 i Min vardag

Hej!
Jag som trodde att jag skulle komma undan, men icke sa nicke, ligger helt förlamad i sängen med den värsta ryggvärken jag någonsin upplevt.

Igår hade jag praktik, sen åkte jag iväg och tränade en sväng, men så fort jag kom hem så la jag mig i sängen och mådde sjukt illa.. Jag har alltså åkt på maginfluensan. Det kan nog vara en av de värsta sjukdomarna jag haft, fy fan. Det har gått runt i familjen den senaste veckan, men den sista höll precis på att bli frisk men så fick jag det istället. Blä

Vi hörs.. Ska se om jag överhuvudtaget kan dricka lite vatten.. Puss!

Kvällsmys!

Publicerad 2012-03-13 21:14:31 i Min vardag

Hej!
Gjorde ett inlägg tidigare idag, men det laddades visst inte upp!

Har precis fixat mina naglar igen. Gjorde dom fina innan teorilektionen, men självklart hade dom inte torkat ordentligt innan jag cyklade ner (Ja, jag cyklade faktiskt) till körskolan, så då lyckades alla fingrar på högerhanden förstöras! Menmen, nu är alla naglar fina. Och korta dessutom, filade ner varenda en, så testar på att ha korta naglar ett tag!

Nu ska jag mysa lite vid tvn.. Puss!

Studiedag

Publicerad 2012-03-13 13:00:17 i Min vardag

Hej!
Varit ledig både igår och idag, så jag har sovit ut ordentligt. Fast det känns knappast som det, sjukt trött i kroppen och huvudet ändå.

Igår var jag på körskolan och körde min första körlektion! Jag va jättenervös men det gick bra. Ska sätta igång med teorin nu med när jag äntligen införskaffat mig böckerna.

Idag ska jag bara ta det lugnt på dagen, fixa naglarna och lite så. Ikväll ska jag till körskolan igen, för lite teorilektion. Urtråkigt men det är väl bra att vara där!

Nu ska jag hoppa in i duschen tror jag, eller ne, jag ska springa lite på bandet först. Hörs!

Update!

Publicerad 2012-03-12 15:22:25 i Min vardag

Hejhej!
Gud va dålig jag har varit på att blogga den här senaste veckan, men jag har inte prioriterat bloggen direkt.

Har nyss lekt med Alexander och William ute i solen, sen satt jag ute med min lilla vovve en stund med. Görskönt väder ute! Love it!

Ska ut en sväng med Emelie nu för lite glass och promenad! Puss!

Vår!

Publicerad 2012-03-01 13:28:07 i Min vardag

Hej!
Vilket underbart väder vi fått! Solen skiner och det är vår på riktigt! Älskar att sommaren närmar sig!

Har lunch just nu, men alldeles strax ska jag sätta igång att plocka lite. Har ju praktik som vanligt idag! Skönt med lite variation i vardagen och inte bara skola.

Träffade Kristin nyss och vi tittade i några affärer, hade tänkt köpa mig en glass men råkade hitta en vårjacka på Giba Tricot för bara 499:- så jag va tvungen att köpa den! Visar den någon annan dag eller kanske senare idag..

Ska vika lite handdukar nu! Ha det bra! Puss

Om

Min profilbild

Sara Riekkinen

Hej! Jag som driver den här bloggen heter Sara och jag bor i en liten stad som heter Motala. Jag läser till frisör i Linköping, så i min blogg kommer det ibland upp lite frisyr-och produkttips. Annars skriver jag mest om min fritid som består av shopping, fest, vänner och lite fotboll. Hoppas ni gillar min blogg!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela