sarariekkinen

Onsdag

Publicerad 2012-11-28 22:26:42 i

Hej!
Att helgen skulle vara över så snabbt trodde jag aldrig, och att den här veckan skulle gå så snabbt! Galet, snart jullov och allt ju!

I veckan har det väl inte hänt allt för mycket, mest skola och sådär. Träffade Lovi för en fika på ströget igår och motiverades att börja träna ordentligt igen. Hon kör på så in i den, så det gav mig en liten kick! Fast efter springturen igår kände jag att min fot som jag stukade för ca en vecka sen inte är riktigt bra än, så jag vilade idag för att köra ordentligt imorgon igen!

Imorgon har jag praktik, ska bl.a. klippa skägg och sådär. Andra gången jag gör det på en människa så det ska bli kul!

Men nu ni! Sovdags! Vi hörs!

Stockholm

Publicerad 2012-11-24 21:35:43 i

Hej!
Är äntligen hemkommen från Stockholm! Även fastän det har varit grymt kul och allt det där, så är det skönt att vara hemma :) alldeles för mycket aktiviteter och motion i förhållande till den lilla sömnen man fick, så jag är helt utmattad.

I torsdags gick vi på stan och shoppade, hade planer på att shoppa loss men jag hittade bara en tröja så jag va lite besviken. Gav det dock en ny chans på fredagen, men hittade bara en till tröja och en skjorta. Menmen! Bättre det än inget ;)

I fredags var vi dessutom på L'oréals huvudkontor i Sverige. Det var riktigt fräscht och vi fick testa en ny plattång som nyligen lanserats i världen, steam pod heter den. Skitbra, fast dyyyyyr. 1995kr.......

Annars så blev det utgång igårkväll, club nype! Många dansgolv, många barer, sjukt mycket folk! Men det var kul!

Sov 4 timmar inatt sen blev det attitude mässan i kistamässan! Trodde det skulle vara större, men det kanske bara va bra att den va liten för annars hade nog mina fötter dött. Köpte lite glitter till naglarna, visar upp resultat sen när mina naglar växt ut igen.

Menmen, ska klä på mig myskläderna och krypa ner i sängen. Vi hörs!

Innan utgången igår! Fina tjejer <3

Projektarbete

Publicerad 2012-11-20 18:26:53 i

Hej!
Idag blev det en riktigt lång dag i skolan, skulle kunnat vara hemma redan kl 13, men va hemma halv fem som vanligt. Men det var det värt, vi fick lite gjort med projektarbetet och har avklarat hälften av alla modeller. Skönt!

Idag har jag även sagt farväl till mina långa fina naglar.. Var dock tvungen eftersom lillnageln gick av, menmen.. Hoppas dom blir långa och fina till jul igen.

Ska strax gå en promenad med hunden, men måste invänta att mina naglar ska torka.

Här är två bilder från idag!

Monday

Publicerad 2012-11-19 14:36:14 i

Hej!
Sitter just nu på resecentrum i Linköping och inväntar min buss.. Segt!

Igår hade jag en riktig otursdag, först och främst så stukade jag foten på fotbollsträningen, men inte nog med det så bröt jag av en nagel med. Jag som ville ha långa fina naglar till Stockholm.. Får se hur jag ska göra nu, antingen kapa alla eller så får det vara.

Menmen.. Onödig skoldag (hur ofta skriver jag det egentligen?). Men imorgon är det photoshoot till mitt projektarbete som gäller! Ska försöka ta bilder, puss!

21:24

Publicerad 2012-11-14 21:30:03 i

Hej alla!
Sitter som resten av Sverige och tittar på träningsmatchen mellan Sverige och England.. Hmm, tyckte det gick bra i början men sen tappade dom mycket. Ska plocka fram nagellacket så jag kan göra något vettigt under tiden.

Imorgon ska jag till ljunkan på morgonen, sen ska jag till praktiken för att ha en färgning på eftermiddagen. Kul!

Sen ska jag äntligen få träna! Hoppas inte förkylningen hindrar mig från att köra all in. En vecka sen jag sprang!

Menmen, här är en bild från förra helgen då jag va ute och festade med mina partypinglor!

Still sick

Publicerad 2012-11-13 15:21:25 i

Hej!
Jag har nu haft ögoninflammation i en hel vecka.. Vet inte börjat hade det sist, men jag trodde det var något som gick över på en dag eller två.. Menmen, idag tog jag mig ner till Apoteket för att bli av med inflammationen en gång för alla. När jag ändå var där passade jag på att köpa en hudkräm mot akne, min hy blir tusen gånger sämre under vinterhalvåret så därför tänkte jag testa basiron 5% för att se ifall den blir bättre. Jag har väl egentligen ingen riktig akne, men ändå, kan man bli av med det lilla man har så är jag glad! Återkommer med resultat.

Annars då? Va hemma från skolan idag med, iomed ögoninflammationen så kan jag inte sminka och vi håller just nu på med just en sminkkurs. Typiskt mig att missa den, men den fortsätter på fredag så då ska jag banne mig vara frisk.

Har inte kunnat träna på snart en vecka heller så jag känner mig som en boll. Hatar att ha massa träningsmotivation men att inte kunna göra något åt det.. Så fort jag blivit frisk ska jag börja träna igen.

Måste även plugga lite idag, men det för bli efter lunchen. Vi hörs, puss!

Natti

Publicerad 2012-11-12 22:33:02 i

Hej!
Nu blev det ett sånt där långt uppehåll från bloggen igen, men jag antar att det är något jag inte kan undvika. Jag glömmer bort bloggen helt enkelt!

Nu är det iaf höst på riktigt och för att inte deppa ihop helt så beställde jag hem ett par klackar från Nelly! Cuba shoes Stella, black. Suuuuperbilliga och assnygga, piggar ju upp vem som helst ;)

Ska försöka blogga lite oftare nu! Vi hörs imorgon, natti!

Om

Min profilbild

Sara Riekkinen

Hej! Jag som driver den här bloggen heter Sara och jag bor i en liten stad som heter Motala. Jag läser till frisör i Linköping, så i min blogg kommer det ibland upp lite frisyr-och produkttips. Annars skriver jag mest om min fritid som består av shopping, fest, vänner och lite fotboll. Hoppas ni gillar min blogg!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela