sarariekkinen

End of 2012

Publicerad 2012-12-30 14:43:15 i

Hej!
Hur sjukt är det inte att det är nyårsafton imorgon? 2012 har bara flugit förbi. Det har iaf varit ett händelserikt år, både positivt och negativt. Nu ser jag fram emot ett grymt år 2013 men student och allt vad det innebär!

Idag ska jag förbereda allt tills imorgon, ska testa på lite olika sminkningar ikväll om jag orkar, sen så ska jag väl hinna med att springa en sväng så jag kommer i klänningen imorgon haha.

Imorgon väntar iaf en ,förhoppningsvis, grym jäkla fest på kvällen! Ska träffa mina tjejer och så ska vi festa hela natten, länge sen vi träffades allihopa så det lär blir helt sjukt galet!

Ska försöka uppdatera imorgon med, men om jag inte hinner så får jag önska er ett gott nytt år redan idag! Puss på er!

Alex och jag på julafton!

Lucia!

Publicerad 2012-12-13 20:47:25 i

Hejhej!
Har precis kommit hem från Alexs lucia! Dom var jättesöta och duktiga, :) efter det blev det lite fika med hans klass.

Nu när jag väl är hemma ska jag väl sätta igång och plugga, igen. Vill bara att jullovet ska börja nununu. Tyväärrr, så har jag plugg även då. Men då kan man ändå ta lite sovmorgon!

Hänt i veckan då? Bakade i tisdags med mamma, igår pluggade jag och idag har jag haft studiedag (fast jag hoppade in och jobbade en timma iaf). Imorgon ska jag äntligen få träffa Kristin och i helgen blir det kanske någon tjejkväll. Låter bra!

Men nu ni, dags att ta tag i plugget. Vi hörs!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2464723/images/2012/pic_50ca2fb3e087c35db6e1f5e0.jpg" class="image">

Monday

Publicerad 2012-12-10 22:00:03 i

Hej!
Nu har det varit lite halvdålig uppdatering igen, men jag försökte faktiskt blogga i fredags, men jag lyckades inte få upp någon bild så jag skippade det (tror jag??).

Iaf! Inte alls många veckor kvar till jul och allt vad det innebär, men självklart har vi hur mycket som helst i skolan att klara av innan vi går på lov så mina dagar består mest av plugg..

Imorgon är jag iallafall ledig, så mamma och jag ska baka lite gott på förmiddagen och sen ska jag plugga lite för att sen kanske åka ner till simhallen för att simma en stund. Mamma och min moster ska nämligen dit, så funderar på att följa med!

Nu är det dock dags för mig att sova ifall jag ska orka med att baka imorgon. Vi hörs!

Bild från i fredags:

- 15 grader!

Publicerad 2012-12-03 20:05:07 i Min vardag

Hej! Jag mååååste faktiskt få klaga nu. Det är hela - 15 grader här i lilla Motala och jag fryser ihjäl både inomhus och utomhus. Sitter med underställ och hela kitet samtidigt som jag har en filt över mig. Helst av allt skulle jag bara vilja krypa ner i sängen och dra täcket över huvudet och vakna upp någon gång i juni nästa år.. MEN, det går ju inte. Inväntar att bastun ska bli klar så jag kan försöka tina upp där inne! Imorgon väntar julklappsshopping i Linköping med Linnéa. Hoppas på att jag får det mesta köpt så jag slipper leta alldeles för mycket. Aja, har inget mer att skriva.. Här får ni en bild från i somras.. Vill ha värme och solbränna!

Om

Min profilbild

Sara Riekkinen

Hej! Jag som driver den här bloggen heter Sara och jag bor i en liten stad som heter Motala. Jag läser till frisör i Linköping, så i min blogg kommer det ibland upp lite frisyr-och produkttips. Annars skriver jag mest om min fritid som består av shopping, fest, vänner och lite fotboll. Hoppas ni gillar min blogg!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela