sarariekkinen

New Years Eve

Publicerad 2011-12-31 16:03:06 i Min vardag

Hej!
Tänkte bara önska er ett gott nytt år! Hoppas kvällen blir toppen för alla oavsett om det blir en mysig hemmakväll eller en galen partynatt!

Jag ska köra järnet med mina fina tjejer iaf! Puss!

Soffläge

Publicerad 2011-12-30 22:02:57 i Min vardag

Hej!
Sitter och tittar på någon film på trean.. Har precis fixat naglarna men självklart förstördes en nagel när jag skulle öppna dörren till peem.. Menmen! Får fixa det imorgon.

Nästsista dagen på 2011 då! Känns ganska så sjukt men är taggad till max till imorgon. Blir middag hemma först med familjen, sen party! Tror kvällen kommer bli awesome.

Men nu ska jag ta fram chipsen och svulla lite.. Puss! :)

Husvakt!

Publicerad 2011-12-29 14:28:04 i Min vardag

Hej!
Har flyttat hemifrån nu.. Redo för ett nytt liv i mitt egna lilla hus.. Eller? Nävars, jag ska vara husvakt en vecka så sitter just nu här i köket och gör ingenting.. Tänkte alldeles strax åka hem för att käka lite, sen ska jag städa rummet och sådär. Åker tillbaka hit efter träningen för att övernatta här. Tur att det finns en söt liten kissemisse här hemma så att det inte är helt tomt!

Tänkte lägga upp en bild på parfymen som jag köpte igår.. Men självklart glömmer jag bort vad den heter så det får vi ta senare!
Här är en bild på en av mina julklappar från Peemis iaf! Hörs!

Hemma!

Publicerad 2011-12-28 21:07:38 i Min vardag

Hej alla fina!
Sitter och slappnar av i soffan och tittar på tv.. Tänkte alldeles strax hoppa in i bastun och slänga i en inpackning. Håret ser risigare ut än vanligt så det är nog dags nu!

Hann iaf med att shoppa en hel del idag! Kom hem med två tröjor från Monki, en transparent skjorta från Gina tricot, två underklädsset från Gina tricot, ett underklädsset från HM, en parfym och en primer från kicks!

Tänkte lägga upp lite bilder på det, men börjar med kläderna! Puss!

I Linköping!

Publicerad 2011-12-28 15:17:48 i Min vardag

Hej!
Var det bara i Motala vi hade vårväder igår? Eller va det fint och varmt hos er andra också? Jag gick iaf i mina converse och hade skinnjackan på mig (med en stor fet halsduk, men ändå). Inte varje år man kan göra det i december!

Nu är vi iallafall påväg hem med en massa kassar! Dessvärre är plånboken nu ganska så tom nu.. Visar upp mina fynd senare! Puss

Mot Linköping!

Publicerad 2011-12-28 08:34:56 i Min vardag

Hej!
Sitter just nu på bussen till stan, vid nio går bussen till Linköping och där ska jag tillbringa dagen. Idag är det shopping med Kristin som gäller!

I måndags hade jag cup, därför kunde jag inte skriva. Gick väl sissodär för mitt lag, men andra laget gick det riktigt bra för (delade vårt lag i två lag).
Och igår satt jag i samma hall i 6timmar och tittade på när herrlagen spelade. Trodde det skulle bli ganska segt men tiden rullade på ganska skapligt ändå!

Ikväll vet jag inte vad som händer riktigt, men vi får se! Nu ska jag byta buss iaf! Puss!

Söndag!

Publicerad 2011-12-25 19:35:12 i Min vardag

Hej!
Hoppas alla hade en bra julafton igår, min var toppen! Fick en massa bra saker, hihi. Presentkort till några olika affärer, pengar, kläder och mysstrumpor. Får även en tatuering i januari som en försenad julklapp av Mami! Så ska dit för att prata med dom, kolla lite idéer och boka tid.. Nervös!

Imorgon är det som vanligt kristberg cup i borensberg! Så kvart i nio bär det av dit. Frågan är hur pigg man kommer vara haha. Synd dock att missa första dagen på mellandagsrean..

Anyways, har inget mer att säga! Ska fortsätta filmkvällen med mami nu! Puss :)

Julafton!

Publicerad 2011-12-24 11:29:19 i Min vardag

Hej!
Är just nu hos peem och hälsar på hans familj. Ska alldeles strax åka hemåt igen för julfirande med familjen!

Tänkte inte skriva något längre inlägg! Men jag önskar alla en riktigt god jul!

Min julafton började redan igår, fick dessa underbaringar!

Dan före doparedan!

Publicerad 2011-12-23 17:58:16 i Min vardag

Hej!
Nu är allt färdigt här hemma.. Julklapparna ligger under granen, värmeljusen är tända och allt julpynt är på plats.

Har precis målat naglarna, ska alldeles strax fixa mammas sen får vi se ifall det finns något bra på tv ikväll.. Sängdags tidigt blir det iaf!

Hoppas alla får en bra jul med många fina julklappar imorgon! Vi hörs!

Trötttjej_94.se

Publicerad 2011-12-22 23:03:08 i Min vardag

Hej!
Som ni ser på rubriken så är jag ganska så trött.. Eller egentligen så är jag faktiskt helt slutkörd så jag tänkte att jag skulle gå och lägga mig efter det här inlägget.

Idag har jag haft fullt upp! Bara varit hemma en kvart på hela dagen om man räknar bort timmarna på morgonen som jag va hemma. Har varit hos Peem och klippt honom, sen åkte jag hem och hämtade min väska och så åkte jag till Linnéa för att få min klänning insydd. Där bjöds det även på mat! Fick agera makeupartist med! Inte helt fel! Därefter åkte jag till träningen och nu är jag hemma och kan andas ut.

Har ätit en honungsmelon nu, men magen kurrar ändå.. Aja, det får vänta tills imorgon för jag är alldeles för trött för att bre en macka.

Nu ni alla fina, nu ska jag sova! Vi hörs imorgon! Puss

Torsdaaaag!

Publicerad 2011-12-22 12:44:48 i Min vardag

Hejhejhej!
Nu ni, nu är det inte alls många dagar kvar till julafton!! Typ 3 om man räknar med idag.. Hihi.

När jag kom hem till peem igår så la vi oss i sängen typ direkt och somnade, han skulle ju till skolan idag så vi kund inte vara vakna allt för länge.

Imorse drog jag mig hemåt tidigt för att kunna fortsätta sova här hemma, men nu har jag vaknat och även ätit lite frukost och sådär. Tänkte slänga på mig lite mascara, sen ska jag invänta att peem ska komma hem från stan så jag kan åka dit igen för att klippa honom! Måste ju bli julfin i håret haha.

Senare idag ska jag hem till Linnéa för att umgås lite med henne och även för att kanske få min klänning insydd. Sen ska jag gå till teamsportia-hallen för lite fotbollsträning!

Kommer nog hem rätt sent ikväll, så kommer förmodligen inte göra något annat än att sova direkt typ.

Men jag ska in i duschen en snabbis! Hörs sen! Puss

På bussen

Publicerad 2011-12-21 22:52:09 i Min vardag

Hej!
Sitter på bussen påväg till peem.. Blev sent som jag har räknat med.
Anyways, har ju som sagt bakat idag och det blev jättegott! Sen har jag storstädat mitt rum så nu är det julfint.
Låg även och sträckläste en bok som jag trodde skulle va inne imorgon, men såg sen att den skulle varit inne igår så måste till bibblan imorgon.. Kul!

Nu ska jag av bussen! Vi hörs! Natti!

Lussebak!

Publicerad 2011-12-21 14:53:50 i Min vardag

Hejhej!
Har precis slängt in andra plåten med lussebullar! Dom första blev väldigt stora, men jag tror att de jag precis la in i ugnen blir alldeles lagom.

Nu när Mami och jag har bakat färdigt så tänkte jag att jag skulle börja storstäda mitt rum så det blir fint till jul! Efter det blir det att julpynta och göra fint resten av huset med mamma!

Hörs senare! Puss

Jullov!

Publicerad 2011-12-21 11:36:58 i Min vardag

Hej!
Har precis ätit lite frukost och läst tidningen. Va underbart det är att kunna vakna upp utvilad och att inte behöva slänga i sig frukosten! Looooove jullov!

Har varit lite dålig uppdatering de senaste dagarna och jag har väl egentligen ingenting att skylla på förutom att jag inte har orkat skriva något.

När jag vaknade imorse sa va allt snötäckt ute! Så nu hoppas jag verkligen att det här håller i sig till efter nyår (sen får sen gärna försvinna så snabbt som möjligt!).

Idag ska jag baka lussekatter med mamma! Sen ska vi även julpynta här hemma så vi får in den rätta stämningen. Ska även till peemis och sova över, men ska inte dit förens jättesent så jag får försöka hitta på något annat att göra tills dess.

Nu ska jag borsta tänderna :) hörs!

In bed

Publicerad 2011-12-18 22:12:28 i Min vardag

Hej!
Ligger i sängen och försöker försiktigt skriva det här inlägget utan att förstöra mina nymålade naglar.. (som om dom inte kommer förstöras när jag somnar, haha)..
Menmen!

Idag har jag fikat, varit barnvakt, umgåtts med min fina pojke och fixat mina naglar.. Dom såg förskräckliga ut så jag va tvungen att slänga på lite manikyr. Blev rosa den här gången eftersom man inte måste va riktigt lika noggrann när man målar som man måste va när man har vita toppar!

Men har egentligen ingenting att säga, vi hörs imorgon! Godnatt!

Söndag

Publicerad 2011-12-18 15:07:13 i Min vardag

Hej!
Igår hade jag fullt upp hela dagen, så när peemis kom ville jag bara ta det lugnt så vi tittade på några avsnitt av PB och så tittade vi lite på fotboll.

Idag gick vi upp tidigt! Skulle på adventsfika hos syrran, så klockan ett åkte vi dit och hälsade på. Barnen fick för sig att de skulle följa med, så nu har vi två småbarn här hemma som ska övernatta!

Imorgon är näst sista skoldagen innan jullovet! Ska bli SÅ skönt att äntligen få sova ut i ett par veckor, hehe..

Nu ska jag titta lite på något piratprogram! Puss

Trött tjej!!

Publicerad 2011-12-17 09:15:02 i Min vardag

Godmorgon!
Idag är jag uppe med tuppen! Gick upp redan halv nio för lite frukost och sådär, nu ska jag alldeles strax åka ner till simhallen för ett par längder med Kristin! Känner att det har blivit en riktigt bra rutin på det nu.

När jag kommit hem ska jag slänga i mig något snabbt, sen ska jag iväg för att va tomte till mitt kusinbarn!

Annars har jag väl inget planerat, ska väl träffa peemis sen med tror jag. Blir förhoppningsvis en myskväll med lite gottigt!

Men nu börjar det bli dags för mig att röra på mig! Hörs sen! Puss :)

Skona mig!

Publicerad 2011-12-16 22:26:11 i Min vardag

Hejhej!
Min fina syster har precis åkt hemåt efter ett antal timmar här. Åt pizza, färgade och slingade hennes hår och så tog vi en bastu på det med! Länge sen jag umgicks med henne så det va kul.

I skolan idag fortsatte vi med Design.. Kan ju inte påstå att det är så jäkla kul, men det är väl nödvändigt antar jag. Fick iallafall färga Linnéa på eftermiddagen. Vi använde ju en toning för två veckor sen, men eftersom hennes hår var så poröst efter hennes blonderingar så tog inte toningen så bra. Dessutom ville hon dämpa det kopparröda i håret, så vi slänge i en lite askigare brun färg. Resultatet blev skitsnyggt!

Tog en sväng till solariet när vi kom till Motala med.. SÅ SKÖNT! Kan säga att det verkligen behövdes.. Jag har blivit riktigt blek (brukar aldrig bli såhär blek). Men ska försöka sola ett x antal gånger innan nyår så jag får lite fin färg!

Påtal om ingenting så fick jag hem min klänning idag!! SUPERGLAD TJEJ!! Klänningen passade perfekt (bortsett från att den va lite lös i överdelen) men jag är nöjd. Ska se ifall man kan sy in den lite där uppe!

Men nu ska jag göra mig redo för sängen, Natti!
Här är skorna jag beställde igår:
skonamig.se, Solo 399:-


Finally!

Publicerad 2011-12-15 22:38:56 i Min vardag

Hejhej!
Nu är det en glad 17årig tjej som ligger i sängen! Har hittat nyårsklänningen och även hittat de perfekta pumpsen till den! Hur braaaa?! Nu återstår det bara att se ifall allt passar, men jag ber till högre makter om att de ska vara på min sida.

Annars så är livet underbart! Inget plugg kvar, alldeles strax lov och dessutom har jag världens finaste pojkvän. Just nu i det här ögonblicket kan jag nog inte bli gladare! Fårse ifall humöret sitter i tills imorgon, haha.

Nu ska jag sova! Pusspuss

Ledig dag!

Publicerad 2011-12-15 16:39:35 i Min vardag

Hej!
Har precis kommit hem från Christian, vi tillverkade våra händer hos honom och slog in dom i fina paket så nu är de färdiga för leverans!

Va ju även hos tandläkaren en sväng på dagen, ska dit en gång till sen blir det tandställning.. Uhuhuhu, nervös!

Men nu kom Peemis, så vi ska väl äta sen ska vi väl umgås en stund innan han drar iväg på fotbollsträning!
Hörs sen! Puss!

Underbara onsdag!

Publicerad 2011-12-14 21:17:21 i Min vardag

Hej!
Sitter just nu i soffan och kikar lite på Berg flyttar in samtidigt som jag letar efter ett par snygga pumps..
att det ska vara så jäkla dyrt med ett par svarta mocka pumps? fy.

idag hade jag iallafall min allra sista naturkunskapslektion och min sista affärsutvecklingslektionen.
jag har typ svävat på moln hela dagen bara för att jag haft det här i mitt bakhuvud hela tiden!
fick även sluta tidigare, så efter skolan åkte jag en sväng till Tools och räknade skruv med laget.
sen blev det en promenad med vovven, bokstund och så bastu en sväng! inte helt fel!

ska alldeles strax sova för imorgon ringer klockan tidigt! har tandläkartid kl 7.10 !
blir ingen skola för mig - sköööönt.

vi hörs imorgon alla fina! puss

Onsdag

Publicerad 2011-12-14 09:31:02 i Min vardag

Hejhej!
Sitter just nu och väntar på att naturkunskapslektionen ska ta slut.. så att eftermiddagen kan börja så att jag kan få åka hem. Eller juste, jag ska inte hem.. Blir jobb med laget efter skolan, woho.

Kommer nog hem ganska sent idag så vi får höras senare ikväll..
Hittade en bild på en annan sida på klänningen jag beställde. Hörs sen!

End of the Day

Publicerad 2011-12-13 22:03:14 i Min vardag

Hejhej!
Sitter och väntar på att toaletten ska bli ledig så att jag kan borsta tänderna.. men när man endast har en toalett och delar den med 3 andra personer så tar det sin lilla tid när alla får för sig att sova samtidigt.

anyways!
åkte ju hem till min fina pojke efter skolan.. vi gjorde inte något speciellt, låg mest och bara gjorde ingenting. En sak jag däremot gjorde var att beställa min nyårsklänning ! Hoppas verkligen den är lika fin på som den va på bilden.. Hade tänkt lägga in en bild men det funkade tyvärr inte, eftersom klänningen är slut och jag hann inte kopiera bilden. Men lägger upp den så fort den kommit hit!

Nu ni verkar det som att badrummet är ledigt.. Hörs imorgon, puss!

Nyårsklänning!

Publicerad 2011-12-13 16:18:30 i Min vardag

Hej!
Jag tror äntligen att jag hittat min fina pärla jag ska ha på nyår.. Tyvärr så har jag inte hittat några skor än men det löser sig nog. Tänkte beställa klänningen såfort jag kommit hem till Peemis! Ska nämligen tillbringa kvällen hos honom.. Mysigt!

Lägger in en bild på klänningen ikväll för jag sitter på bussen just nu. Puss!

Natti!

Publicerad 2011-12-12 22:02:21 i Min vardag

Hejhej!
Ligger i sängen och är aspigg! Vad ska man göra för att bli trött på kvällarna egentligen?

Pluggade iaf förut, så nu är jag nästan färdig med inlämningen. Träffade Emelie efter och chillade lite framför tvn. Kul att umgås lite med henne också!

Tror jag ska lägga huvudet på kudden och sänka volymen på tvn.. Vi hörs imorgon! Natti!

ny vecka

Publicerad 2011-12-12 16:48:06 i Min vardag

Hej!
Helt otroligt att det endast är 12 dagar kvar till Julafton idag! Hur snabbt har inte tiden gått egentligen?! Galet! Slipper iallafall julstressen iår iomed att jag är färdig med mina julklappsköp. Något jag däremot inte slipper är stressen och ångesten över vad jag ska ha på mig på nyååååår.. Jag hittar verkligen ingen fin klänning, så alla ni snälla själar där ute kan ju ge tips på länkar ifall ni hittat någon sida med fina klänningar :))))

Menmen!
Imorse var det jäkligt segt att gå upp, men jag lyckades på något mirakulöst sätt trots allt. Hade ju sovmorgon iallafall, så jag fick sova 2 timmar extra! Inte helt fel!
Hade dessutom en kortare dag i skolan, så jag va hemma redan klockan fyra, hihi.
Tyvärr så får jag ägna denna kväll till plugg.. men det är faktiskt sista dagen på flera veckor som jag kommer att behöva plugga, så jag ska fira det med lite gottigt sen!

Hittade denna snygga "tatuering" på StylebyTyra.se och det är ju något liknande jag funderar på till mig själv.
Dock inte riktigt sådär, vill inte ha den så mörk och det ska vara lite annorlunda form på den. Men en fjäder och någon liten text under är jag definitivt sugen på..

Nu ska jag slå upp svenskaboken och plugga litegrann! Hörs senare! Puss!

I sängen

Publicerad 2011-12-11 22:47:29 i Min vardag

Hej alla fina!
Jag ligger faktiskt i sängen just nu och försöker fånga in John Blunds sömnpulver, men än så länge har han inte tittat förbi..

Jag hade en toppenkväll igår på Olearys, god mat, trevligt sällskap och fotboll. Tyvärr slutade matchen väldigt dåligt, men real fick göra första målet iaf!
När älskling och jag kom hem kollade vi på film och så däckade vi båda två vid treslaget.. Var ganska segt att gå upp imorse för att övningsköra, men jag lyckades iaf och körningen gick bra så det var det värt!

Åkte och tränade lite fotboll förut med.. Ganska så länge sen så nu är jag skapligt seg i kroppen faktiskt!

Vi hörs imorgon! Natti

Ny hårfärg!

Publicerad 2011-12-10 18:00:00 i Min vardag

Hejhej!
glömde bort att berätta för er om igår ju! vi hade egen hårvård igår (vi får göra vad vi vill med våra hår) och jag tonade mitt hår ännu en gång, så nu är jag snäppet mörkare. Känns lite ovant men det är fint ändå.
Linnéa som hade tröttnat på sitt blonda hår bad mig färga hennes hår brunt, så vi körde på och gjorde det. Resultatet blev riktigt fint! Fanns några andra i klassen som också gjorde lite större förändringar.. Micaela klippte av sig sitt hår till en kort page och Sara B färgade även hon sitt blonda hår brunt! Snyggt!

Nu ska jag göra iordning mig litegrann, för strax innan nio ska vi samlas utanför O'learys.. Hoppas på en bra kväll! Natti!

lördag

Publicerad 2011-12-10 16:03:37 i Min vardag

Hejhej!
Idag är det lördag och det är riiiiktigt dåligt väder ute.. imorse blåste det massor och nu tror jag tom att det regnar. Tråkigt för mig eftersom jag ska ut sen.. Får se till att klä mig varmt.

Imorse åkte jag till simhallen för lördagssimningen med Kristin! Det är helt underbart att få vakna tidigt, träna och sen kunna vara pigg resten av dagen.
Efter simhallen åkte vi till stan för att inhandla de sista julklapparna så nu är jag äntligen HELT färdig! Varenda julklapp är köpt och jag har ändå 210kr kvar, haha! Hade faktiskt räknat med att inte ha ett endaste öre kvar.

När jag kom hem igen så åt jag lite mat.. och sen satte jag mig faktiskt och pluggade.. inte det roligaste på en lördag kanske men jag har kvällen att se fram emot iaf! Ska till O'learys med Peem och några kompisar för att titta på el Clásico! Blir mat och fotbollstittande alltså!

men nu ni, nu kom peemis hit. Puss!

Stress!

Publicerad 2011-12-08 06:50:50 i Min vardag

Hej!
Gud va härligt det är med sovmorgon, eller? Tyvärr var det inte en planerad sovmorgon, så nu har jag stressat ihjäl mig där hemma och sen skjutsade mamma mig till stan..

Uppdaterar mer sen, bussen kommer om två minuter! Puss

Bild på gatan igår.. En millimeter snö, var är resten? Förra året var det ju flera decimeter den här tiden!

På bussen

Publicerad 2011-12-06 16:46:31 i Min vardag

Hej!
Jag sitter just nu på bussen och är vrålhungrig! Ifall jag inte dör av svält så kommer jag iallafall svimma av det!

Den muntliga redovisningen gick nog ganska så bra.. Dog inte iaf. Sen jobbade Linnéa och jag med vårt grupparbete i svenskan innan vi slutade.

Ska göra en toast direkt när jag kommer hem, sen måste jag gå med vovven och efter det blir det plugg som jag skrev tidigare.. Har väldigt mycket som ska vara klart till nästa vecka så jag måste sätta fart!

Men är strax hemma.. Hörs!

Em-rast!

Publicerad 2011-12-06 13:41:39 i Min vardag

Hejhej!
Sitter i skolan och har rast just nu.. efter rasten ska jag ha muntlig redovisning (hatarhatarhatarhatar).
menmen, det ska nog gå bra (hoppas jag!).

När jag kommer till Motala ska jag förbi bibblan en sväng för att låna boken "Elsas Mode", tror den är riktiiigt bra faktiskt. Sen när jag kommer hem ska Peemis komma hem till mig så det blir att varva mys och plugg hela kvällen typ.. Har ju naturkunskapsprov imorgon.

Aja, ska väl försöka komma på något att säga på redovisningen.. Höööörs!

Snö!

Publicerad 2011-12-06 06:38:51 i Min vardag

Godmorgon alla fina!
Klockan är strax över halv sju och jag är påväg till skolan.. Helt sjukt att jag måste åka såhär tidigt för att komma i tid till skolan. Förr kunde jag vakna en halvtomma innan jag börjar, men nu måste jag vakna ca 2,5 timme innan! Galet!

Igårkväll satt jag bara och pluggade hela kvällen, så jag orkade inte blogga.. Efter allt plugg belönade jag mig med fina naglar, så nu har jag en klassisk fransk manikyr igen. Skönt!

Nämen, ska alldeles strax gå på nästa buss och sova. Hörs later! Puss

Summering av helgen!

Publicerad 2011-12-05 17:23:28 i Min vardag

Hej!
Tänkte börja med att sammanfatta helgen lite eftersom jag har varit väldigt dålig på att uppdatera.

I fredags rullade vi design i skolan.. Trist så in i den! Testade även att använda värmespolar på mitt hår, dock blev inte resultatet riktigt som jag tänkt mig.. Fast det blev ett fint svall iaf. Efter skolan åkte jag och julshoppade med Linnéa! Hann köpa några julklappar åtminstone.

I lördags gick jag upp tidigt för att simma med Kristin! När jag kom hem vilade jag en stund sen åkte jag iväg med mamma och övningskörde! Gick faktiskt jättebra! Senare på kvällen kom peemis till mig så då tillbringade vi kvällen i sängen med lite onyttigheter!

Och igår då.. Åkte ner till stan och köpte ett par nya vinterskor! Supersnygga och skapligt billiga (599:-) på scorett!
Sen åkte jag hem till älskling och klippte hans syster!

Det va nog min helg! Nu ska jag plugga.. Vi hörs senare! Här är iaf skorna.

23 månader

Publicerad 2011-12-01 22:54:20 i Min vardag

Hejhej!
Ligger i sängen just nu och tänkte precis lägga mig, men så kom jag på att jag inte hade skrivit något inlägg idag!

Idag hade vi besök av en färgtekniker från Loréal! Först hade vi föreläsning hela förmiddagen och sen på eftermiddagen kom Nella som va min färgmodell. Jag och Linnéa färgade henne och det blev ett superfint resultat! Både Nella och vi blev nöjda, så mycket bättre än så kan det ju inte bli.

Efter skolan åkte jag hem till Peemis en stund för att mysa lite på vår 23 månaders dag. Brukar inte göra någon stor grej av månadsdagarna längre, men vi myste lite iallafall!

Här hemma så har jag väl inte gjort så mycket.. Gått en promenad, ätit, bastat och pluggat lite. Känns lite som jag har koll på läget nu, så det känna skönt.

Men nu ni, klockan är redan 11 och imorgon kommer jag hem sent för då är det julklappsshopping som gäller efter skolan!

Vi höra imorgon! Natti!

Om

Min profilbild

Sara Riekkinen

Hej! Jag som driver den här bloggen heter Sara och jag bor i en liten stad som heter Motala. Jag läser till frisör i Linköping, så i min blogg kommer det ibland upp lite frisyr-och produkttips. Annars skriver jag mest om min fritid som består av shopping, fest, vänner och lite fotboll. Hoppas ni gillar min blogg!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela